Sportweek beloont Gertjan Verbeek met prijs

Tijdens de 'officiële' Trainer van het Jaar-verkiezing is hij ook genomineerd (met Fred Rutten, Ernie Brands en Stanley Menzo), maar de eerste trainersprijs heeft Gertjan Verbeek al binnen. Volgens door Sportweek uitgedeelde cijfers was de Heerenveen-coach dit seizoen de beste. Toch mooi, hoewel wij zelfs ondanks ons Heerenveen-gevoel Fred Rutten misschien nog wel net een iets betere winnaar zouden vinden.

Uitslag: 1. Verbeek, 2. Rutten, 3. Van Marwijk, 4. Wetzel, 5. Been, 6. Brandts, 7. Koster, 8. Jans, 9. Atteveld, 10. De Jonge, 11. De Mos, 12. Booy, 13. Jonker, 14. Van Hanegem, 15. Van Gaal, 16. Lokhoff.

Lees ook:‘Gertjan Verbeek nieuwe trainer van Feyenoord’
Lees ook:Collega-trainers hebben liever Rutten dan Verbeek
Lees ook:‘SC Heerenveen-coach Verbeek is goede trainer’
Lees ook:Voor het eerst ooit: een besloten training
Lees ook:De zaak-Alves: round-up (2) Nieuwe stand van zaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.