sc Heerenveen zoekt hulp van supporters

sc Heerenveen heeft de hulp ingeroepen van supporters en alle andere bezoekers van de officiele website van de club. Want voor de zogeheten 'pronkkeamer' in het stadion, is Heerenveen nog op zoek naar oude elftalfoto's uit de jaren vijftig en zestig. Je zou zeggen dat men daar toch wel eens eerder bij stil heeft gestaan? Maar goed, we helpen maar even mee om deze bijelkaar te krijgen. Hieronder de officiële tekst van de site.

 sc Heerenveen is voor het archief van de pronkkeamer op zoek naar elftalfoto's uit 1955, 1956, 1957, 1961, 1962, 1965 en 1966. Mensen die in het bezit zijn foto’s uit deze jaren, het liefst compleet met namen, kunnen via de mail contact opnemen met Ria Lammerts van sc Heerenveen.

Reacties, voorzien van naam, adres en telefoonnummer s.sp. versturen naar:

[email protected]

Bij de inzending graag vermelden welk jaartal het betreft.

Lees ook:[Rubriek, afl.6] FILMPJE: “Nog even dit..!”, de duistere kant van voetbal
Lees ook:**** Redactie SC Heerenveen Blog vertrekt ****
Lees ook:Gratis naar wedstrijden van SC Heerenveen?
Lees ook:Gratis naar SC Heerenveen-duels?
Lees ook:‘SC Heerenveen-coach Verbeek is goede trainer’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.