Bradley: ‘verschil Heerenveen met topclubs niet groot’

Het Friesch Dagblad blikt met SC Heerenveen-middenvelder Michael Bradley vooruit op het duel met Vitesse van zondag. Bradley toont in het artikel echte Amerikaanse bravoure. Misschien is de gemiddelde Fries dan weer te bescheiden, Bradley is dat als Amerikaan in elk geval niet. ,,Het verschil is niet groot, maar je moet er wél zelf in geloven", zegt hij over het gat van Heerenveen met topclubs als Ajax en PSV. ,,Het gaat steeds beter, maar het is nog niet af. Alles is nog mogelijk en ik denk dat we als team misschien wel beter zijn dan vorig jaar.’’

Lees ook:Dingsdag zei ‘nee’ tegen Pranjic als strafschopnemer
Lees ook:‘VVV-Venlo kan het Heerenveen lastig maken’
Lees ook:Slechts de verdediging valt te beoordelen
Lees ook:Voorbeschouwing: makkie tegen VVV-Venlo?
Lees ook:FILMPJE: Van Houston in één ruk via Heerenveen naar PSV

3 reacties op “Bradley: ‘verschil Heerenveen met topclubs niet groot’

 1. P.jacobos

  Heren Drost eerst de staf overtuigen en dan pas intern overleggen – nooit je vuile was naar buiten – dat hoort niet bij sc-Heerenveen . Helaas zijn er voor jullie nu betere spelers en Gerjan en staf weten wat zij moeten doen. Dus heel veel trainen.
  Een Heerenveen fan uit het westen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Gerwin

  @P.jacobos > verkeerde posting denk ik :D

  Bradley heeft helemaal gelijk, ik ben blij dat er vertrouwen bij Heerenveen is. En terecht, Heerenveen heeft gewoon de potentie om een top club te zijn. Het probleem is altijd de stabiliteit qua prestaties!

    /   Beantwoorden  / 
 3. TheoZ

  Ik vind dat wij net zo goed tot de topclubs van nederland horen net als fc twente, we presteren jaar in jaar uit goed, net als twente die ook grote stappen heeft gemaakt, als ons stadion naar 40.000 man gaat(wat ik niet hoop) horen we er helemaal bij, nu nog een ander bestuur wat de supporters niet de grond in drukt. en dan is het helemaal prima

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.