Round-up: De media over SC Heerenveen – De Graafschap

Beter laat dan nooit: het overzicht van de media over het duel tussen SC Heerenveen en De Graafschap (2-3), waarin Heerenveen na liet een clubrecord te vestigen. Oud-Heerenvener Jan de Jonge klopte met zijn ploeg zaterdag de ploeg van zijn collega en vriend Gertjan Verbeek. Hier dus weer een kleine greep uit de producties van de media naar aanleiding van het duel SC Heerenveen – De Graafschap.

Het Friesch Dagblad rept van een wedstrijd waarin Jan de Jonge met De Graafschap SC Heerenveen op de pijnbank legde. De Leeuwarder Courant meldt niets op haar website, maar Omrop Fryslan wel: dat laat onder anderen Jan de Jonge aan het woord.

De Telegraaf concludeert dat SC Heerenveen in een doelpuntrijk duel haar topscorer Afonso Alves miste. De Braziliaanse spits zat de eerste wedstrijd van zijn schorsing uit. Volgens het Algemeen Dagblad is Jan de Jonge als seizoenkaarthouder van Heerenveen in de war na de winst en de Volkskrant spreekt van een stunt van De Graafschap. Voetbalcourant noemt de uitslag verrassend en refereert eveneens aan het clubrecord uit 1999.

Sportweek meent dat De Graafschap al counterend de drie punten meenam uit Heerenveen en Voetbal International besluit met de constatering dat de zege van De Graafschap opmerkelijk was voor een ploeg met één punt uit de vorige drie duels.

Lees ook:Voorbeschouwing: Ongewijzigd Heerenveen tegen De Graafschap
Lees ook:De media over Feyenoord – SC Heerenveen
Lees ook:Heerenveen-verdediger Gianni Zuiverloon geschorst
Lees ook:Round-up: De media over SC Heerenveen – FC Groningen
Lees ook:Om in de stemming te komen: vooruitblik van de media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.