Ajax is slordig maar succesvol; Heerenveen zwak en onmachtig

3-1

Bah. Het leek op voorhand zo leuk te worden, maar helaas. SC Heerenveen bakte er niks van in Amsterdam in de bekerwedstrijd tegen Ajax. Alves? Onzichtbaar. Passes? Kwamen niet aan. Geluk? Geen. Voetbalintelligentie? Niet gezien. Laten we het houden op een collectieve offday. De Amsterdammers speelden niet eens geweldig in die oh zo lege en kille ArenA. Nee, slordig juist. Maar ze waren wel succesvol. Heerenveen was zwak, en onmachtig.

Zonde, geen sfeer, geen leuke wedstrijd, geen goed Heerenveen en geen bekervoetbal meer. et is begin november en Heerenveen ligt uit de beker en uit de UEFA Cup. Dat is lang geleden. EN een trieste constatering! Maar gelukkig is er altijd nog de competitie. Ahum.

(Later reacties en meer) 

Lees ook:Zinloze discussie over sfeer bij Groningen – Heerenveen
Lees ook:Winst Heerenveen ondanks zwak verdedigen
Lees ook:FILMPJES: Pranjic valt op tegen Engeland en de goal van Matusiak
Lees ook:‘De EK-beslommeringen van…’ deel 3
Lees ook:De pechvogel van SC Heerenveen heet… Kristian Bak Nielsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.