Huntelaar: ‘Ik mis Heerenveen soms best wel’

Het is maar een bekerduel, maar in de media is er ruimschoots aandacht voor het duel van Ajax en SC Heerenveen dat vanavond op het programma staat. Onder meer Klaas Jan Huntelaar heeft zijn licht laten schijnen op het treffen. En aan de vooravond van het duel tegen zijn oude club zei de Ajax-spits: ,,Ik mis Heerenveen soms best wel."

Klaas Jan Huntelaar verruilde in de winterstop van het seizoen 2005-2006 SC Heerenveen voor Ajax. De transfer had hij te danken aan een doelpuntrijke eerste seizoenshelft, waarna Ajax hem voor 9 miljoen euro overnam van de Friese club. Dat is nog altijd het meeste dat Heerenveen ooit voor een speler kreeg.

Inmiddels speelt de Hunter alweer bijna twee jaar in Amsterdam, waar hij goed gedijt. Toch is er steeds wel iets aan de hand geweest. Of het team liep niet, of Huntelaar scoorde een tijd niet, of hij zat kort op de bank, of de resultaten vielen, of de trainer stapt op. Altijd leven in Amsterdam. En Heerenveen?

,,Dan denk ik aan de sfeer. Het was gezellig, het was gemoedelijk. Je onthoudt de mooie dingen. En dan mis je Heerenveen wel eens", sprak de Hunter. Dat was één van de dingen die de aanvaller zei in een interview met SC Heerenveen TV. Zij togen namens de website van de club naar Amsterdam om de oud-spits aan de tand te voelen. Het blijft een goeie gozer, die Huntelaar.

Lees ook:Voorbeschouwing: Heerenveen favoriet tegen Ajax
Lees ook:Verbeek niet onder de indruk van Ajax
Lees ook:Wat je nog niet wist over Gerald Sibon
Lees ook:Doelpuntenfestijn bij Jong Ajax – Jong Heerenveen
Lees ook:Onze tip? Sulejmani’s transfer naar Ajax van de baan

3 reacties op “Huntelaar: ‘Ik mis Heerenveen soms best wel’

 1. Emile Rateltand

  Kan me voorstellen, bij Heerenveen is tenminste nog een echt team in plaats van een stek omhoog gekropen egotrippers die net niet goed genoeg zijn voor de echte top…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Klaes Jean S.

  Maar ja het GROTE GELD hè?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Michael

  We zijn heel blij met ‘m in Amsterdam en zorgen goed voor ‘m. Sympathieke gozer en een prima voorbeeld voor de jeugd. Ik hoop dat Ajax beter gaat draaien (Emile natuurlijk niet).
  Nee, Ajax is geen echte top meer, en zal nooit meer Europese top worden (geen enkele Nederlandse club trouwens). Maar tegen Heerenveen thuis wilde ‘t nog wel lukken in ieder geval (sorry).

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.