Heerenveen-directeur: ‘Sollied moet doorgaan met onze werkwijze’

Yme Kuiper heeft zich op de website van de club zeer positief uitgelaten over Trond Sollied als de nieuwe coach van SC Heerenveen. Logisch natuurlijk, anders had de algemeen directeur de Noor natuurlijk ook nooit samen met de collega's aangesteld. Maar toch. Kuiper heeft een duidelijke visie over hoe de samenwerking met Sollied er binnen Heerenveen uit zal zien.

Zo zal de komst van de Noor volgens de site geen gevolgen hebben voor de huidige werkwijze van Heerenveen op conditioneel en medisch gebied. ,,Sollied moet voortborduren op de bestaande werkwijze", is de duidelijke visie van Kuiper.

,,Op gebied van kracht- en conditietraining, maar ook medische begeleiding, zijn wij vooruitstrevend bezig. Dat gaan we niet veranderen omdat er een nieuwe trainer komt. Voor Sollied is dat geen probleem. Hij is net als wij gewend om op fysiologisch gebied nauw samen te werken met hogescholen en universiteiten."

Lees ook:Trond Sollied nieuwe trainer van Heerenveen, ja of nee
Lees ook:Sollied: Heerenveen heeft laatste duwtje nodig
Lees ook:AA Gent wil geld zien als Sollied coach van Heerenveen wordt
Lees ook:Sollied: ‘aanval oogt niet fris en te weinig concentratie bij spelers’
Lees ook:Belangrijk succes voor nieuwe Heerenveen-coach Sollied

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.