[Rubriek, afl. 4] FILMPJE: “Nog even dit..!”: bizarre missers

NOG EVEN DIT…! 

De wekelijkse rubriek op de SC Heerenveen Blog

Elke week een nieuw filmpje! Iets bijzonders, iets grappigs, iets aparts, iets lugubers, iets schokkends of wat dan ook! Dit kan gaan over SC Heerenveen of over iets anders in de voetballerij!

Aflevering 4: De mislukte kans. Hoe moeilijk kan het zijn om een bal in een goal te schieten? Helemaal als er niet eens een doelman meer in staat. Nou, best moeilijk. Ook al ben je profvoetballer, missen kan iedereen. Het ziet er alleen soms wel héél lachwekkend uit. Wat een treurnis (en goed bijpassend muziekje…)

Lees ook:[Rubriek, afl. 5] FILMPJE: “Nog even dit..!”: fraaie eigen goals
Lees ook:Speelverbod voor Alves?
Lees ook:[Wekelijkse rubriek] FILMPJE: “Nog even dit..!”, nare overtredingen
Lees ook:Wekelijkse rubriek: “Nog even dit..!”, nu over AZ – SC Heerenveen
Lees ook:FILMPJE: Nog even dit..! Afonso Alves als goalgetter in Zweden

3 reacties op “[Rubriek, afl. 4] FILMPJE: “Nog even dit..!”: bizarre missers

 1. Ar(n)i

  Verbeek weg bij Heerenveen??? (nog geen kopje hier gezien, maar alvast een reactie!!)

  Is nog helemaal niet bekend, dus weer zo’n onzin bericht. Lekker betrouwbaar hoor die telegraaf. Stond die niet bekend als ‘roddelkrant????’ Alves zou ook al tachtig keer verkocht zijn als je de telegraaf moet geloven. Dat ze beide op een gegeven moment vertrekken, dat is iedereen wel duidelijk. Hoe kan het dat de krant al van alles ‘zogenaamd’weet terwijl de club en de trainer pas praten in de winterstop, wat bij Heerenveen al jaren het geval is!. (eventuele opvolger is trouwens Jan de Jonge, kwas toevallig in het cafe waar hij en Verbeek ook vaak komen en ja, ja echt waar ze dronken samen een biertje , oeeeee, INformatie uitgelekt TELEGRAAF, plaatsen die onzin)

    /   Beantwoorden  / 
 2. SCH

  Aah het waterplas-fenoneem staat er ook bij! De bal die blijft hangen in de plas die voor de goal ligt! Toepasselijk! ;)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jeroentje

  Ja haha, idd SCH! En de bewuste spits die het overkwam is nu trainer van… Cambuur. Tja, eens een pechvogel altijd een pechvogel?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.