Definitief: Rentree Alves is tegen… PSV!

Afonso Alves maakt tegen PSV in de KNVB Beker zijn rentree voor SC Heerenveen met de beloftes, waar hij in de basis staat samen met landgenoot Paulo HenriqueNadat Afonso Alves maandagochtend zijn rentree bij SC Heerenveen op het trainingsveld maakte, was het de vraag of hij woensdag mee zou doen in het bekerduel van Jong Heerenveen tegen PSV of met die van het eerste tegen Argon.

De Braziliaan Paulo Henrique staat woensdagavond samen met landgenoot Afonso Alves in de basis bij Jong SC Heerenveen in het bekerduel tegen PSV

 

Welnu, het is definitief: Alves speelt met de beloftes tegen PSV. Samen met , Paulo Henrique vormt hij het woensdag het aanvalsduo in het Abe Lenstra-stadion. Een Brazilaans spitsenduo dus…

Het komt allemaal wel heel toevallig mooi uit voor SC Heerenveen. Het eerste elftal dat, met alle respect, ook zonder Afonso Alves uit in de beker bij amateurkampioen Argon moet kunnen winnen en Jong Heerenveen dat in het bekerduel tegen PSV juist wel wat versterking kan gebruiken.

Ook bij Heerenveen zullen ze zich dat hebben beseft. En als zowel je eerste als je belofteteam een wedstrijd speelt, kun je Alves sowieso in één van beide duels laten opdraven. En dan is de keus niet zo moeilijk. Zou het een vooropgezet plan zijn geweest wat zich de afgelopen dagen heeft ontvouwd? Het zou zomaaar eens kunnen…

Lees ook:Ajax verwacht weinig publiek tegen SC Heerenveen
Lees ook:Voorbeschouwing: Jong Heerenveen wil stunten
Lees ook:Bekerduel Ajax – SC Heerenveen op 31 oktober, beloftes dag later
Lees ook:Heerenveen-speler Roorda krijgt even rust
Lees ook:Nieuwe club voor vertrekkende Rawley Rozendaal

3 reacties op “Definitief: Rentree Alves is tegen… PSV!

 1. Hans

  Ja natuurlijk; PSV morgen uit de beker en dit weekend even Feijenoord op zijn eerste thuis nederlaag tracteren. Bovendien over 3 weken weer bovenaan op de topscoorderslijst……………. het kan snel anders!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Bein van Dijk

  Ben al jaren groot fan van Heerenveen en ook Psv omdat beide clubs wel iets overeen hebben nlk de gemoedelijkheid.
  Nu het gedonder met ALvez valt me het van de technische staf tegen dat ze deze knaap niet beter straffen.
  Ik had hem dit jaar alleen nog in het 2e laten spelen en hem laten merken dat niemand te groot is voor een club als Heerenveen, vanavond tegen Psv begon hij zelfs op de bank bij mij en mocht hij de laaste 20 minuten invallen

    /   Beantwoorden  / 
 3. piet de paler

  tjonge wat een grote site en idem mond voor een net niet voetbalploeg.tot vanavond met of zonder die alvleesklier

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.