Zo ziet het er dus uit in de stad en het stadion van Helsingborgs IF!

Donderdagavond om 18.00 uur wordt er afgetrapt tussen Helsingborgs IF en SC Heerenveen, voor de return in de eerste ronde van de UEFA Cup. Dat zal gebeuren in het Olympia Stadion, dat een capaciteit kent van 16.673 toeschouwers. Maar naast het stadion biedt Helsingborgs meer. De SC Heerenveen Blog ging op zoek naar nog meer leuke plaatjes van de Zweedse stad.

Overigens zitten de supporters van de uitspelende club rechtsboven in. Dat zal voor SC Heerenveen-fans dus donderdag ook vast wel gelden. Niet de in de hoek rechtsboven, maar links daarvan. Dus de zijde achter de goal en dan helemaal aan de buitenkant rechts.

Als de 5-3 voorsprong uit het eerste duel door Heerenveen over de streep wordt getrokken, volgt – net als de laatste jaren – een optreden in de groepsfase. De selectie vertrekt woensdagochtend naar Zweden voor het UEFA Cup-duel. De heren doen dat vanaf vliegveld Eelde.

Zie hier, nog wat pittoreske plaatjes van Helsingborgs:

       

               

         

Lees ook:UEFA Cup: op naar Zweden
Lees ook:Voor de thuisblijver: SC Heerenveen – Helsingborgs IF live op tv
Lees ook:De media over SC Heerenveen – Helsingborgs IF
Lees ook:‘Henrik Larsson kan het verschil maken’
Lees ook:UEFA Cup-duel levert paniek op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.