Foutje in Eelde: Heerenveen vertraging, Groningen nóg meer

Ach ja, je moet zo nu en dan eens lichtelijk kunnen gniffelen om de concurrentie, nietwaar? Want wat bleek vanochtend op 'Groningen Airport Eelde'? SC Heerenveen had een halfuurtje vertraging op de vlucht naar Zweden. Maar aartsrivaal FC Groningen had dat gelukkig nog meer.

In het verleden had Groningen ook al vertraging voor vertrek vanaf Eelde. Helaas had Heerenveen het toen ook. Dit keer verging het Heerenveen een stuk beter.

FC Groningen zat met maar liefst 2 vliegtuigen voor al haar gevolg dat naar Florence moet voor het uitduel in de UEFA Cup tegen Fiorentina. Beide Groninger vliegtuigen zouden om 10.00 uur vertrekken naar Bologna. Maar terwijl alles en iedereen van SC Heerenveen zich langzamerhand meldde voor de vlucht van 12.00 uur naar Angelholm (34 kilometer van Helsingborg), liep de eerste vlucht van Grunn nog voor vertrek vanaf Eelde al een halfuur vertraging op en de tweede anderhalf uur… 

Dat wist althans NOS Teletekst ons te melden. Ach ja, een klein beetje Fries leedvermaak dus, ook al had Heerenveen zélf een halfuurtje vertraging. Moet kunnen, zo op de woensdagochtend. Verder wordt Groningen uiteraard succes gewenst. Al is het de vraag of ze veel kans hebben tegen Fiorentina…??

 

Lees ook:Heerenveen-aanvaller Lopes moet ritme opdoen
Lees ook:Iedereen heeft zijn prijs, ook bij sc Heerenveen
Lees ook:AZ, Alves en FC Groningen in top-10 van berichten
Lees ook:Zo ziet het er dus uit in de stad en het stadion van Helsingborgs IF!
Lees ook:Verbeek weg bij Heerenveen, ja of nee? Een resumé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.