Dingsdag is lekker spraakzaam (not)

Michael Dingsdag heeft woensdagavond na de training even vooruitgeblikt op het UEFA Cup-duel met Helsingborgs IF. Ook het wel of niet opstellen van Alves kwam aan de orde, al kreeg de verslaggever van Omrop Fryslan daar geen antwoord op. De aanvoerder heeft wel een mening, maar wilde die natuurlijk niet zeggen.

Zoals Dingsdag trouwens sowieso niet echt spraakzaam bleek: de captain kwam al met al wat nors over.

Natuurlijk heeft Dingsdag heus wel een eigen mening over de hele situatie rond Afonso Alves en of hij vanavond tegen Helsingborgs IF in de UEFA Cup nou wel of niet in de basis moet staan. Maar Dingsdag weigert zijn mening te geven. De spelers hebben blijkbaar geleerd van Brian Vandenbussche, die na het duel met Ajax wél zijn mening gaf en daarvoor op zijn falie kreeg.

,,Ik heb wel een mening, maar die hou ik voor mezelf", bitste de captain. Zoals hij ook geen antwoord wilde geven op een vraag van de radio-verslaggever over de de invulling van het centrum van de defensie: speelt hij liever met Breuer of Bak Nielsen? ,,Dat is niet aan mij", zei Dingsdag. ,,Ik heb heus niet aangegeven met wie ik liever speel. En misschien willen zij wel niet eens met mij spelen, dat kan ook."

Over Helsingborgs IF was hij weinig concreet. Dingsdag kwam niet verder dan: ,,We hebben een goed gevoel overgehouden aan de tweede helft van de wedstrijd tegen Feyenoord. De druk ligt bij Helsingborgs, zij moeten scoren. Ik was niet onder de indruk van hun spel in de eerste wedstrijd, wel van hoe ze de kansen afmaken."

Kortom: een weinig verheffend onderhoud. Luister zelf maar.

Lees ook:Dingsdag zei ‘nee’ tegen Pranjic als strafschopnemer
Lees ook:Alves: goede herinneringen aan Helsingborgs IF
Lees ook:Terugkeer Alves enige winstpunt tegen Feyenoord
Lees ook:Ter herinnering: hoe versla je Feyenoord?
Lees ook:‘Henrik Larsson kan het verschil maken’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.