Spectaculaire prestatie vrouwen Heerenveen tegen FC Twente

Ach, vergeef ons de bovenstaande kop. Want donderdag werd alweer de twaalfde nederlaag in zestien wedstrijden geleden door de vrouwen van sc Heerenveen. En steeds een kop typen over weer een verlies is ook niet alles. Weer 'es het gevoel krijgen hoe het ook alweer zou zijn als er eens gewonnen wordt, vandaar… Maar goed, verlies dus: 0-2 tegen Twente. En dus staan de Friese chicks nog altijd rock bottom. En het einde is nog niet in zicht.

Nog vier potjes te gaan, dan zit het seizoen er op voor de vrouwen van trainer Harry Sinkgraven. Een hoge positie lag niet in de lijn van de verwachting, maar het verschil is inmiddels wel schrikbarend groot, zeg. Zes teams, waarvan vijf elkaar niet veel ontlopen en er eentje echt buiten de boot valt. Inderdaad, sc Heerenveen.

Sylvia Smit zorgde op sportpark Skoatterwald gisteren met twee goals eigenhandig voor de zoveelste nederlaag. Poeh. Leuk is anders. Laten we maar niet teveel woorden vuil maken aan deze nederlaag. Of zoals het slechtste cliché van de Nederlandse taal luidt: 'volgende keer beter'. Tja.

STAND:
1. FC Utrecht 16-31
2. AZ 16-29
3. Willem II 15-23
4. ADO Den Haag 15-21
5. FC Twente 16-21
6. sc Heerenveen 16-8

Lees ook:Wijziging duel Heerenveen-vrouwen
Lees ook:En dat is vijf… voor de ladies van SC Heerenveen
Lees ook:En dat is twee…
Lees ook:Friese chicks van SC Heerenveen verliezen opnieuw
Lees ook:Weer verlies Heerenveen-vrouwen; trainer wordt er moedeloos van

Eén reactie op “Spectaculaire prestatie vrouwen Heerenveen tegen FC Twente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.