Leuk potje, veel goals en goede punten voor Heerenveen

  2-3 

Een aantrekkelijk potje, met veel goals en drie belangrijke punten tot besluit. Dat was het duel van sc Heerenveen in Tilburg tegen Willem II in een notendop. Met nog twee potjes voor de boeg heeft de ploeg zich mooi in de top-5 genesteld. Good-old Gerald Sibon zorgde ervoor dat Heerenveen de winst binnenhaalde en dat Willem II dichter bij degradatie komt (van ons mogen ze er wel uit, kleurloos)

Toegegeven, gisteren deden de Stilburgers het best aardig. Met dank aan vooral Said Boutahar. Fijne speler. Maar de belangrijkste man bij Heerenveen heette Roy Beerens. Die was van grote invloed op het feit dat de ploeg al bij rust met 1-2 leidde, na een snelle 1-0 achterstand door een doelpunt van Boutahar.

De rappe vleugelaanvaller was daarna degene die ervoor zorgde dat Heerenveen een strafschop kreeg. Doelman Kenneth Vermeer, bekend van het prachtige EK onder 21 in 2006 en 2007 (reserve), haalde hem onderuit en Danijel Pranjic zorgde ervoor dat de bal vanaf elf meter in de goal ging. Hatsee: eins zu eins. Beerens maakte zelf de 1-2, op prachtige wijze overigens. Hij stiftte binnen na goed werk van Sibon.

Willem II miste de nodige kansen, maar na rust was dat anders toen Rydell Poepon (invaller nota bene!?!?!?! Vreemde keuze van die Jonker) de 2-2 scoorde. Gelukkig zorgde Sibon er met een vrije trap voor dat Heerenveen alsnog de zege greep.

Twee woorden resten ons slechts: Dikke primaaaaa!

Lees ook:NAC en ADO Den Haag ‘slachtoffer’ van resultaat Heerenveen
Lees ook:Jong SC Heerenveen tiende na eerste nederlaag
Lees ook:Zege Olympisch elftal; KNVB en SC Heerenveen spreken elkaar tegen
Lees ook:Foppe laat Aissati weer links liggen, rentree Jong-A-Pin Jong Oranje
Lees ook:Heerenveen tegen NAC, update; het verhaal

4 reacties op “Leuk potje, veel goals en goede punten voor Heerenveen

 1. Feanfan

  Dikke prima! Punten in de zak! Nou stelen wij ook een keer een overwinning!

    /   Beantwoorden  / 
 2. theoz

  Wedstrijd niet gezien, maar wel jammer dat dingsdag schorsing aan de kont heeft voor de moeilijkste van de 2 resterende wedstrijden. maarja, groningen heeft in ieder geval geen kans meer om ons in te halen! en dat is een goede zaak…!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Druijffie

  We moeten winnen bij Sparta. Voordeel is dat Verbeek ondertussen aardig bekend is in Rotterdam..;)

    /   Beantwoorden  / 
 4. roelfjuhh

  ik vind niet dat wij onterecht hebben gewonnen heerenveen was gewoon net iets beter

  het is niet zo`n Ajax lucky overwinning

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.