Categorie: "colofon"

Word de nieuwe SC-Heerenveenblogger!

Helaas kan Boske deze mooie en door Heerenveen supporters zeer vaak bezochte blog niet langer voortzetten. Daarom worden andere Heerenveen -fans van harte uitgenodigd om zich te melden. Jij bent Heerenveen-fan in hart en nieren, je bent dus in het bezit van een seizoenkaart en je volgt al het nieuws van je club.  Jij bent verantwoordelijk
voor de berichten op dit blog. Het kost je per dag 30 a 60 minuten. Hoe meer bezoekers je trekt, hoe hoger je
inkomsten zijn.

Interesse? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar [email protected] o.v.v. Heerenveenblog.

**** Redactie SC Heerenveen Blog vertrekt ****

Beste bezoekers,

Onder dit bericht hebben jullie al een aankondiging kunnen lezen, maar het is wel zo netjes en leuk als er ook even een persoonlijk woord volgt, nietwaar? ;)

Zoals jullie kunnen lezen, is de 'sc Heerenveen Blog' op zoek naar een of meerdere nieuwe redacteuren. En het is van harte aan te bevelen, het onderhouden van deze Blog. Want met gemiddeld 1500 bezoekers per dag en zo'n 2500 pageviews per dag is de 'sc Heerenveen Blog' sinds de lancering op 19 september 2007 in een klein jaar tijd een van de gezichtsbepalende websites over sc Heerenveen geworden.

Een warm woord van dank aan de uitgever, Blog.NL, een ieder die hier altijd is langsgekomen, die gereageerd heeft op berichten, met nieuwstips kwam, gestemd heeft op polls en ook dank aan die vaste stemmers die via NuJIJ.nl de berichten op deze Blog geregeld in de top-5 op NU.nl heeft doen belanden…

Het was een waar genoegen deze Blog voor een ieder te onderhouden. En wees gerust, er zijn geen conflicten onderling en er is ook geen blog-inhoudelijke reden. Het vertrek heeft verband met omstandigheden waarover verder geen uitleg zal worden gegeven. Maar: moge de opvolger(s) het succes van deze site maar voortzetten…!

Het ga jullie goed allen… 'till next time, somewhere, somehow…

thanks… de redactie

(voor meer informatie, zie bericht van Uitgever, hieronder)

Heerenveen heeft een nieuw…. **tromgeroffel**… clubkostuum

Een nieuw seizoen, betekent (soms) een nieuwe trainer, vaak nieuwe spelers, altijd nieuwe ontwikkelingen, steevast nieuwe verwachtingen en in dit geval bij Heerenveen ook een nieuw clubkostuum. Jawel, dat is nog eens nieuws. Ahum! Geleverd door Van der Gang Herenmode uit Dokkum, zo lezen we op de website van de club. Met twee fotootjes erbij (van de clubsite).

Michael Dingsdag past zijn nieuwe clubkostuum    

Sportweek beloont Gertjan Verbeek met prijs

Tijdens de 'officiële' Trainer van het Jaar-verkiezing is hij ook genomineerd (met Fred Rutten, Ernie Brands en Stanley Menzo), maar de eerste trainersprijs heeft Gertjan Verbeek al binnen. Volgens door Sportweek uitgedeelde cijfers was de Heerenveen-coach dit seizoen de beste. Toch mooi, hoewel wij zelfs ondanks ons Heerenveen-gevoel Fred Rutten misschien nog wel net een iets betere winnaar zouden vinden.

Uitslag: 1. Verbeek, 2. Rutten, 3. Van Marwijk, 4. Wetzel, 5. Been, 6. Brandts, 7. Koster, 8. Jans, 9. Atteveld, 10. De Jonge, 11. De Mos, 12. Booy, 13. Jonker, 14. Van Hanegem, 15. Van Gaal, 16. Lokhoff.

Over een Noor die bij Heerenveen uit de winterslaap werd gehaald

Zowel de Leeuwarder Courant als het Friesch Dagblad hebben vandaag een mooi verhaaltje met en over Christian Grindheim. Omdat het FD nog altijd haar verhalen integraal op de website plaatst, plaatst de sc Heerenveen Blog dus maar ff dit verhaal hieronder. De Noor komt aan het woord over de naar Heerenveen, de nieuwe trainer – een landgenoot – en de slotfase van de competitie. Enjoy!

Welkom!

Welkom op dé blog voor en over de Superfriezen,

welkom op SC-Heerenveen.blog.nl

Dagelijks zul je hier meerdere berichten lezen die vers van de pers, uit de eerste hand komen. Hard nieuws over SC Heerenveen, de beloftes en de vrouwenploeg, maar ook leuke dingen: filmpjes, verslagen, polls, sfeerimpressies en natuurlijk…

colofon

CONTACT..? 

De SC Heerenveen Blog is een onafhankelijke nieuws-weblog over de beste club van Noord-Nederland. De redactie van de weblog wil informeren en amuseren, niet alleen Heerenveen-fans maar voetballiefhebbers in het algemeen. Voor contactinformatie zie onderstaande.

De 'SC Heerenveen Blog' is onderdeel van Blog Online. Dat is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het complete blognetwerk maandelijks zo'n 2 miljoen bezoekers. Naast de SC Heerenveen Blog, zijn er ook weblogs over Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente en FC Groningen.

Mededeling van Blog Online:
ADVERTEREN??? Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020-4459931…

Vragen, suggesties of op- en aanmerkingen…?

Stuur dan een mail naar de SC Heerenveen Blog

redactie: [email protected]

webmaster: [email protected]

Gemailde reacties op de inhoud van een artikel worden niet beantwoord. DUS: Reageren op de inhoud van de artikelen?  

Gebruik dan de knop 'reacties' onderaan het bewuste artikel.

Alle overige emails worden zo snel mogelijk beantwoord!!!!!