colofon

CONTACT..? 

De SC Heerenveen Blog is een onafhankelijke nieuws-weblog over de beste club van Noord-Nederland. De redactie van de weblog wil informeren en amuseren, niet alleen Heerenveen-fans maar voetballiefhebbers in het algemeen. Voor contactinformatie zie onderstaande.

De 'SC Heerenveen Blog' is onderdeel van Blog Online. Dat is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het complete blognetwerk maandelijks zo'n 2 miljoen bezoekers. Naast de SC Heerenveen Blog, zijn er ook weblogs over Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente en FC Groningen.

Mededeling van Blog Online:
ADVERTEREN??? Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020-4459931…

Vragen, suggesties of op- en aanmerkingen…?

Stuur dan een mail naar de SC Heerenveen Blog

redactie: [email protected]

webmaster: [email protected]

Gemailde reacties op de inhoud van een artikel worden niet beantwoord. DUS: Reageren op de inhoud van de artikelen?  

Gebruik dan de knop 'reacties' onderaan het bewuste artikel.

Alle overige emails worden zo snel mogelijk beantwoord!!!!!

Lees ook:colofon
Lees ook:Word jij de nieuwe SC-Heerenveenblogger?
Lees ook:[POLL] Driekwart stemmers zegt: ‘Alves in winter verkopen’
Lees ook:SC Heerenveen gestart met online kaartverkoop
Lees ook:Nog even nagenieten van zege Heerenveen op Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.