Tip: omzeil files SC Heerenveen

Tja, infrastructuur en Heerenveen; het is geen goede combinatie. Ook vandaag weer eens niet. Want je zal als goedwillende supporter toch naar je club willen gaan en dan bijna net zo lang in de file staan als in het stadion zitten…

Oké, nu is dat misschien wat overdreven. Maar toch: door werkzaamheden zal er vanavond weer veel verkeershinder zijn op de toegangswegen naar het Abe Lenstra-stadion. Nu heeft de club daar wel een oplossing voor, maar er is een nog veel betere manier (sprak hij uit ervaring).

Namelijk: zet je auto – gratis – aan de achterkant van het NS station neer! Even tien minuutjes lopen (gezellig!) en dan ben je er. Bovendien ben je zó weer vertrokken uit Heerenveen. Een tip van Flip derhalve, om de filedrukte te ontlopen. Succes gegarandeerd!!

Lees ook:Heerenveen houdt vertrouwen ondanks slechte voorbereiding
Lees ook:Heerenveen raakt nog een spits kwijt aan Ajax
Lees ook:Verbeek: ‘Je zou bijna denken dat er vals is gespeeld’
Lees ook:Gratis naar SC Heerenveen-duels?
Lees ook:Gratis naar wedstrijden van SC Heerenveen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.