Gratis naar SC Heerenveen-duels?

Wie zou dit zijn?

Ook zo willen zijn zoals de man hiernaast op de foto (wie het is, geen idee…) Nog steeds wachtende op die seizoenkaart? Nog steeds op zoek naar een leuke bijbaan? Tsja, het lijkt een vacature-omschrijving en dat is ook min of meer zo. Tenminste, de club blijkt op zoek naar stewards.

En dat betekent gratis naar alle duels van SC Heerenveen. Maar ja, daar moet je wel wat voor over hebben. Zo moet je volgens de club lang beschikbaar zijn. Ziehier, de voorwaarden en de oproep van SC Heerenveen om je te melden.

Lees ook:Gratis naar wedstrijden van SC Heerenveen?
Lees ook:sc Heerenveen zoekt hulp van supporters
Lees ook:Jan de Jonge: al uitgebreid gesproken met Heerenveen
Lees ook:Taart voor SC Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek
Lees ook:Oostenrijkse scheids voor SC Heerenveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.