Alves geschrapt uit selectie van Brazilie; club meldt niks over blessure

Afonso Alves, Braziliaans international en aanvaller van SC HeerenveenVage berichten. Onder meer CNN/Sports Illustrated en O Globo meldden vanmiddag dat Afonso Alves geschrapt is uit de selectie van Brazilië voor WK-kwalificatieduels tegen Peru (zondag) en Uruguay (21 november). Hij zou tegen Vitesse een voetblessure hebben opgelopen. Bondscoach Dunga heeft Luis Fabiano (Sevilla) opgeroepen als vervanger. Maar SC Heerenveen zelf meldt niks over een blessure, slechts over de schorsing die hij vandaag kreeg. Vaag?

Als de Braziliaan inderdaad geblessseerd is – en dat zal dus wel zo zijn – en die kwetsuur hem een tijdje aan de kant houdt, maakt het accepteren van de schorsing voor vier duels na het rood tegen Vitesse ineens helemaal begrijpelijk. Anders namelijk niet, want het was een belachelijk hoog schikkingsvoorstel.

Op de website meldt SC Heerenveen echter slechts dat Alves door de schorsing duels tegen De Graafschap, NEC, FC Groningen en NAC Breda mist. En dat-ie op 22 december tegen FC Twente weer van de partij is. Maar niks over een kwetsuur, vreemd genoeg. Blundertje van perschef Tina Lageweg? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Lees ook:Veel scorend Heerenveen valt op in Europa
Lees ook:‘Belangstelling Spurs voor Alves wordt overdreven’
Lees ook:Voorbeschouwing en opstelling SC Heerenveen tegen NAC Breda
Lees ook:Scoren zonder Alves, Heerenveen bewijst wéér dat ze dat kan
Lees ook:Round-up: De media over Vitesse – SC Heerenveen

3 reacties op “Alves geschrapt uit selectie van Brazilie; club meldt niks over blessure

  1. Rob Roy

    Eindelijk heeft de bondscoach van Brazilie het ook door wat voor afgrijselijke droplul die Alves is. Eindelijk zet hij hem buiten de selectie……..logische gang van zaken met zo’n vent.

      /   Beantwoorden  / 
  2. NachtwakerOnTour

    Weer toegevoegt aan selectie??? Alves bedoel je? na zijn afmelding??? ik lees het nergens, hoe kom je daarbij feanfanhannes

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.