Heerenveen-directeur: ‘logisch dat bedrag voetbalrechten laag is’

Directeur Yme Kuiper van SC Heerenveen heeft door laten schemeren dat hij niet opkijkt van het uiteindelijk relatief lage bedrag dat door de NOS voor de voetbalrechten is betaald. 'Laag' in vergelijking met de tientallen miljoenen meer die Talpa er drie jaar geleden voor betaalde. ,,RTL en SBS draaien financieel niet geweldig, bij RTL is gesaneerd. En dus was er minder concurrentie. Dan is het logisch dat een bedrag naar beneden gaat", aldus Kuiper.De directeur van de club deed zijn uitspraken op de Friese regionale radiozender Omrop Fryslan. Heerenveen had als club sowieso een voorkeur voor de NOS, volgens Kuiper. ,,Het publiek heeft ook een wens en daar moet je niet doof voor zijn."

Lees ook:Heerenveen-directeur Yme Kuiper over beweegredenen verkoop Sulejmani aan Ajax
Lees ook:Heerenveen: ‘Transfer Alves naar AZ is NIET rond!’
Lees ook:Heerenveen: ‘terecht dat Alves zaak begint tegen AZ’
Lees ook:Heerenveen-directeur: komst Lurling nooit meer dan gerucht geweest
Lees ook:Heerenveen-directeur: ‘Sollied moet doorgaan met onze werkwijze’

Eén reactie op “Heerenveen-directeur: ‘logisch dat bedrag voetbalrechten laag is’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.