Henk Herder assistent van Foppe de Haan bij Olympisch elftal

Alper/FPh en sc-heerenveen.nlHet mag dan tijdelijk zijn, maar geef Henk Herder eens ongelijk. Altijd doen, zoiets. Waar we het over hebben? Over de trainer van Jong Heerenveen die assistent wordt van Foppe de Haan. Althans, kortstondig. ,,Foppe belde mij vorige week", legde Herder enkele dagen geleden al uit. De vraag was of Herder niet effe kon helpen. Er is namelijk een gecombineerde trainingsstage van Jong Oranje en het Olympisch elftal en dat is drukte alom dus. Een extra paar (vak)handen is nooit verkeerd, dacht Foppe. En dus belde hij Herder. Leuk bijklussen even, voor de man die komend seizoen Trond Sollieds rechterhand wordt bij het eerste elftal van sc Heerenveen.

Lees ook:Zege Olympisch elftal; KNVB en SC Heerenveen spreken elkaar tegen
Lees ook:Roda-speler krijgt het in de bol en uit kritiek op Foppe de Haan
Lees ook:Foppe: ‘Ik heb de kwaliteiten om bondscoach worden’
Lees ook:Beerens scoort bij Jong Oranje, keuzes De Haan pakken goed uit
Lees ook:Nog drie spelers over van Heerenveen bij Olympisch elftal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.