Categorie: "De media"

Gertjan Verbeek: ‘Als ik trainer van Ajax was, dan wist ik het wel’

In het Friesch Dagblad valt te lezen hoe onze vrolijke gevederde vriend Gertjan Verbeek aan het woord komt na de ongelooflijke nederlaag tegen Ajax. Een verlies dat vooral voortkwam uit het missen van kansen. Door bijvoorbeeld Mickey Sulejmani. ,,Het spijt me", zei die na afloop. Zijn coach, die Heerenveen verlaat, wist wel wat hij zou doen als hij trainer van Ajax was: namelijk Sulejmani halen. ,,Die jongen is nu misschien 10 miljoen waard, maar over een paar jaar zeker 20 tot 25 miljoen."

Mogelijk geen tv-beelden meer van Heerenveen op Omrop Fryslan

Het is nog maar de vraag of wedstrijdbeelden van SC Heerenveen de komende jaren weer te zien zijn op Omrop Fryslan. De regionale omroep meldt dit zelf. In de nieuwe bepalingen voor de voetbalrechten staat dat 'regionalen' de beelden pas na 72 uur mogen uitzenden. Hoewel dit nog niet definitief is, mogelijk dus geen Heerenveen meer in sportprogramma 'Boppeslach'.

Trond Sollied nieuwe trainer van Heerenveen, ja of nee

Het was zelfs landelijk nieuws zaterdagochtend: de Leeuwarder Courant meldde dat Trond Sollied definitief de nieuwe trainer van SC Heerenveen wordt. Maar dat gerucht rond de Noor, trainer van AA Gent, was er al eerder en werd krachtig ontkend door een ieder (voor wat dat waard is). Wij denken dat de Leeuwarder Courant best wel eens gelijk zou kunnen hebben, gezien sommige zaken die ik er over heb gehoord inmiddels… Hieronder de complete tekst van het LC-stukje op de website.

Gonzalo (Heracles) boos op Verbeek: ‘Er zijn rare spelletjes gespeeld’

Gonzalo Garcia-Garcia in vrolijke tijden bij SC HeerenveenGonzalo García-García speelt sinds januari niet meer bij SC Heerenveen maar bij Heracles. Hij doet het daar goed en kijkt in het Algemeen Dagblad terug op zijn tijd bij Heerenveen. De Uruguyaan is boos en haalt uit naar trainer Gertjan Verbeek. ,,Er zijn rare spelletjes gespeeld", meent hij onder meer. De coach van SC Heerenveen legt in een reactie de schuld bij Gonzalo zelf. Choose your fighter, please.

Round-up: De media over SC Heerenveen – FC Groningen

Er was uiteraard veel media-belangstelling voor de Derby van het Noorden. De mensen van kranten, tijdschriften, internet, radio en tv zagen een vermakelijk duel met een terechte winnaar. Maar waren hun producties net zo vermakelijk? Bij deze weer een greep uit de media na de het duel SC Heerenveen – FC Groningen.

Round-up: De media over SC Heerenveen – De Graafschap

Beter laat dan nooit: het overzicht van de media over het duel tussen SC Heerenveen en De Graafschap (2-3), waarin Heerenveen na liet een clubrecord te vestigen. Oud-Heerenvener Jan de Jonge klopte met zijn ploeg zaterdag de ploeg van zijn collega en vriend Gertjan Verbeek. Hier dus weer een kleine greep uit de producties van de media naar aanleiding van het duel SC Heerenveen – De Graafschap.

Round-up: De media over Vitesse – SC Heerenveen

Voor de media was er zondag bij Vitesse – SC Heerenveen genoeg om over te schrijven en over na te praten met de zege van Heerenveen en de rode kaart van Afonso Alves. Daarom onze wekelijkse round-up. Lees wat de media schreven, luister naar wat ze te zeggen hadden of kijk naar wat ze lieten zien. Daar gaan we: een greep uit de producties van de media!

Alves deelt in Sportweek sneer uit aan AZ-voorzitter Scheringa

Afonso Alves en interviews, dat is nog niet een gelukkige combinatie geweest. In de uitgave die vanaf dinsdag in de winkels ligt, doet het blad Sportweek ook een poging. Alves geeft in het blad toe wat de SC Heerenveen Blog al eerder meldde (kijk hier): hij vindt AZ-preses Dirk Scheringa schuldig aan de mislukte transfer. Sportweek gebruikte een tolk, al weet je nooit hoe die de boel vertaalt. Hoe dan ook, men belooft een openhartig interview. Hier alvast een greep uit de tekst.

Bradley: ‘verschil Heerenveen met topclubs niet groot’

Het Friesch Dagblad blikt met SC Heerenveen-middenvelder Michael Bradley vooruit op het duel met Vitesse van zondag. Bradley toont in het artikel echte Amerikaanse bravoure. Misschien is de gemiddelde Fries dan weer te bescheiden, Bradley is dat als Amerikaan in elk geval niet. ,,Het verschil is niet groot, maar je moet er wél zelf in geloven", zegt hij over het gat van Heerenveen met topclubs als Ajax en PSV. ,,Het gaat steeds beter, maar het is nog niet af. Alles is nog mogelijk en ik denk dat we als team misschien wel beter zijn dan vorig jaar.’’

Round-up: De media over VVV – SC Heerenveen

De derde overwinning op rij en de derde keer op rij ook de nul houden. En Afonso Alves die als vanouds weer aan de leiding gaat in het topscorersklassement van de eredivisie. Bekijk hier of de media daar na het duel VVV-Venlo – SC Heerenveen aandacht aan besteedde. Wij hebben weer een greep uit de diverse producties op het web, in de krant, op de radio en de tv. Oftwel: kijk, lees, luister en huiver.