De media over SC Heerenveen – FC Utrecht

De media over SC Heerenveen - FC UtrechtDrie regionale Friese media (Friesch Dagblad, Leeuwarder Courant en Omrop Fryslan) volgen alle wedstrijden van SC Heerenveen op de voet; uit en thuis, in Nederland of waar dan ook. Ook landelijke media besteden ruim aandacht aan de wedstrijden van Heerenveen.

Hier een greep uit de producties naar aanleiding van de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (2-3).

Zo schreef Friesch Dagblad-journalist Bert Kalteren dat SC Heerenveen zichzelf geen plezier deed en geen loon naar werken kreeg. Hij heeft geteld: Heerenveen kreeg 25 mogelijkheden en deed er te weinig mee. 

Namens Omrop Fryslan vroeg zich reporter Koos Wieling zich af hoe Gertjan Verbeek de wedstrijd had beleefd vanaf de tribune, waar hij zat wegens een schorsing. De Leeuwarder Courant houdt het op een korter bericht op internet en vindt dat Heerenveen grote kansen heeft laten liggen na de 2-2.

De Telegraaf meent dat SC Heerenveen in de val is gelopen in eigen stadion en Sportweek heeft het over de wraak van Franck Grandel op de Heerenveen-fans. SC Heerenveen was volgens Voetbal International slordig en heeft FC Utrecht zelf aan de punten geholpen.

Lees ook:De media over SC Heerenveen – Sparta
Lees ook:De media over Excelsior – SC Heerenveen
Lees ook:Om in de stemming te komen: vooruitblik van de media
Lees ook:De media over Feyenoord – SC Heerenveen
Lees ook:Round-up: De media over Vitesse – SC Heerenveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.