‘Zevenklapper Alves slecht voor Nederlandse voetbal’

Voetbal International-journalist Taco van den Velde vindt de zeven goals van Afonso Alves tegen Heracles Almelo slecht voor het Nederlandse voetbal en slecht voor de marktwaarde van de Braziliaan. Dat blijkt uit zijn column die sinds vandaag op de VI-site staat. Een interessante visie! Of is het te vergezocht? Lees hier de bewuste column en oordeel zelf…

Lees ook:SC Heerenveen gestart met online kaartverkoop
Lees ook:Uitslag arbitragezaak: Heerenveen wint, AZ verliest! (reactie)
Lees ook:De media over SC Heerenveen – Helsingborgs IF
Lees ook:FILMPJES: Heerenveen als WK-stadion; een impressie
Lees ook:Alves in de armen gesloten na 9-0 zege

5 reacties op “‘Zevenklapper Alves slecht voor Nederlandse voetbal’

 1. tja

  Waarom kunnen wij nooit eens positief zijn. Heeft er eindelijk iemand 7x gescoord gaan we weer zeiken dat het slecht is voor het Nederlandsvoetbal, wat een bullsh..
  Jaren geleden hoorde je dit soort onzin toch ook niet toen er 6x gescoort werd in de wedstrijd. O,O Van Basten wat doe je nu?? 6x scoren, foei is slecht hoor. Hou toch op met die onzin en ga liever iets nuttigs schrijven en geniet van de vele goals.

    /   Beantwoorden  / 
 2. DuuK

  Ik ben het volledig met hem eens. Die zeven doelpunten en al die goals van vorig jaar illustreren de zwakte van de Nederlandse verdedigers en misschien idd zelfs van geheel het Nederlandse voetbal.
  Of het voor zijn marktwaarde directe gevolgen kan hebben durf ik niet te zeggen, maar het kan zeker van invloed zijn.
  Dat Afonso wel degelijk een goeie spits is zal blijken in een van de grotere competities of bij het nationale elftal.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Feanfan

  Hij heeft een punt! De defensie van nederlandse clubs zijn alles behalve dan sterk te noemen. Op 1 club na, nl psv. En waarom komt dat? Omdat nederlands voetbal aanvallend voetbal is. Maar psv presteert het als enigste club om verdedigend te spelen. Niet het mooiste voetbal na jaren gezien, maar wel erg efectief!

  Maar waarom scoorde een van nistelrooy of een tomasson nooit 7x in een wedstrijd? Dat zijn toch ook spelers die de absolute top hebben gehaald? Ik vind dit pure klasse van alves zelf, hij bewijst dit namelijk niet voor de eerste keer..

    /   Beantwoorden  / 
 4. klaas vaak

  nee dat bewijst maar weer de klasse van het elftal Heracles Almelo! en dat alves toevallig spits is, staat ie iedere keer op de goede plek, want bijzonder was het niet laten we eerlijk wezen, het waren allemaal intikkertjes, zo had ieder van ons nog wel kunne scoren..met een beetje bal gevoel.

    /   Beantwoorden  / 
 5. bookmakers

  Wat een onzin van dhr van den Velde.
  Op naar het EK 2008!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.