Round-up: De media over VVV – SC Heerenveen

De derde overwinning op rij en de derde keer op rij ook de nul houden. En Afonso Alves die als vanouds weer aan de leiding gaat in het topscorersklassement van de eredivisie. Bekijk hier of de media daar na het duel VVV-Venlo – SC Heerenveen aandacht aan besteedde. Wij hebben weer een greep uit de diverse producties op het web, in de krant, op de radio en de tv. Oftwel: kijk, lees, luister en huiver.

Nu.nl en ook het AD hebben het verhaal over de speeltuin waarin Heerenveen zich zal hebben gewaand, want het mocht in Venlo naar hartelust spelen. Sportweek betitelt Alves als zijnde weergaloos, nu hij weer bovenaan de topscorerslijst prijkt.

Ook de Telegraaf speelt daarop in en meldt verder weinig over het duel, behalve dat VVV-trainer André Wetzel zijn spelers vergeleek met lijken. De Telegraaf deed Alves eerder dit seizoen in de ban; zoals je hebt kunnen lezen mag hij mag niet meedoen aan de verkiezing Speler van het Jaar.

Op de regionale zender Omrop Fryslan is op de tv een eigen samenvatting te zien en een reactie van Kristian Bak Nielsen en op de radio komt Gerald Sibon aan het woord over de overwinnining. Op NOS Langs de Lijn kun je nog luisteren naar wat Gianni Zuiverloon er allemaal van vond.

 

 

Goed, het Friesch Dagblad dan maar: dat rept van een Heerenveen dat in De Koel het hoofd koel hield… Omrop Fryslan laat

Lees ook:De media over SC Heerenveen – Helsingborgs IF
Lees ook:De media over Excelsior – SC Heerenveen
Lees ook:De media over SC Heerenveen – Sparta
Lees ook:Om in de stemming te komen: vooruitblik van de media
Lees ook:De media zijn lovend over Alves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.