Alves deelt in Sportweek sneer uit aan AZ-voorzitter Scheringa

Afonso Alves en interviews, dat is nog niet een gelukkige combinatie geweest. In de uitgave die vanaf dinsdag in de winkels ligt, doet het blad Sportweek ook een poging. Alves geeft in het blad toe wat de SC Heerenveen Blog al eerder meldde (kijk hier): hij vindt AZ-preses Dirk Scheringa schuldig aan de mislukte transfer. Sportweek gebruikte een tolk, al weet je nooit hoe die de boel vertaalt. Hoe dan ook, men belooft een openhartig interview. Hier alvast een greep uit de tekst.

De website van het magazine biedt ons allen namelijk alvast een inkijkje in het interview dat er deze week in zal staan. Dus met dank aan Sportweek alvast de volgende opwarmertjes:

Over AZ:
“Ik ben niet naar AZ gegaan en dat ligt aan hun voorzitter. Als ze me zo graag wilden hebben, hadden ze moeten betalen wat Heerenveen vroeg.”

Over SC Heerenveen en de stap omhoog:
“Iedere speler ter wereld, iedere speler bij Heerenveen, wil omhoog. We willen allemaal naar een grotere club, dus ik ook. Dat vind ik normaal.”

Over een langer verblijf in Friesland:
“Blijven? Haha, ben je gek?”

Voor het hele interview, zie Sportweek 46, vanaf dinsdag in de winkel. Het interview met Alves kwam mede tot stand dankzij tolk-vertaler André Luiz da Silva, bt.r, www.brasilva.nl

bron: Sportweek Online

We zijn benieuwd…!

Zie ook: Alves is nog niet vergeten hoe AZ de belofte niet nakwam

Lees ook:Afonso Alves: ‘Hey buur! Ik ga naar Engeland, hoor!’
Lees ook:‘Boro’ vergelijkt Alves met Van Nistelrooij, Tomasson en Allbäck
Lees ook:Even een interviewtje met Heerenveen-speler Milan Kopic
Lees ook:‘Heerenveen onderhandelt met Elyounoussi deze week’
Lees ook:Kuiper: ‘AZ had niet écht de wil om Alves te kopen’

2 reacties op “Alves deelt in Sportweek sneer uit aan AZ-voorzitter Scheringa

 1. 28 Enschede

  Ik als twente supporter wil mijn steun aan heerenveen betuigen inzake meneer Alves.. Wat een disrespectvol buitenaards wezen is dat. Geen greintje respect voor de club en de (mooie) omgeving die hem uberhaupt de kans geeft zich verder te ontwikkelen.
  Laat deze droosjesmaker en absolute nr 1 geldwolf in de winterstop maar gauw verkassen voor de jackpot.. met heerenveens spitsenbeleid heb je voor een paar miljoen er zo weer een handige jongen staan en zijn jullie van al die commotie en negativiteit die ”alves” met zich meebrengt kwijt.. Hoop dat hij 1 maal in Engeland zijn kruisband afscheurd en nooit meer aan ballen toekomt, ONDANKBAAR ZWIJN !!

    /   Beantwoorden  / 
 2. roelfjuhh

  een nieuwe,
  die zit al op de bank.
  Matusiak en die gaat wel scoren

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.