Round-up: De media over SC Heerenveen – FC Groningen

Er was uiteraard veel media-belangstelling voor de Derby van het Noorden. De mensen van kranten, tijdschriften, internet, radio en tv zagen een vermakelijk duel met een terechte winnaar. Maar waren hun producties net zo vermakelijk? Bij deze weer een greep uit de media na de het duel SC Heerenveen – FC Groningen.

Laten we voor de aardigheid beginnen met de media van de 'winnaar', SC Heerenveen. Alle lof natuurlijk voor Michael Bradley, de man die een hattrick scoorde, meent het Friesch Dagblad. De krant noemt hem zelfs in één adem met AC Milan-middenvelder Gennaro Gattuso. De Leeuwarder Courant heeft geen internetverslag, Omrop Fryslan komt met een reactie van Bradley op de radio en ook een tv-item.

De Telegraaf komt een wedstrijdverslag, de Volkskrant levert een verhaal over SC Heerenveen als uitdager van de top-3. NOS Langs de Lijn laat Calvin Jong-A-Pin aan het woord en ook Ron Jans.

Voetbal International heeft het niet over de Derby van het Noorden, maar over Spektakel van het Noorden. En Sportweek biedt in een stuk over het vermaak. FC Update meent dat Heerenveen de komende weken met een zwaar programma voor de boeg moet laten zien dat ze de vierde plaats waard is.

Lees ook:De zaak-Alves: round-up (1): beeld en geluid met reacties
Lees ook:Round-up: De media over AZ – SC Heerenveen
Lees ook:Round-up: De media over VVV – SC Heerenveen
Lees ook:FC Groningen spits Marcus Berg over Alves en Heerenveen
Lees ook:De media over Feyenoord – SC Heerenveen

4 reacties op “Round-up: De media over SC Heerenveen – FC Groningen

 1. Edward Jorna

  heren, willen jullie wel even correct te werk gaan. Het Friesch Dagblad noemt Bradley helemaal in één adem met Gatusso, dat doet hij zelf. Maar goed, toch alle lof voor deze werkelijk schitterende side, al zeg ik het zelf. Waar halen jullie de tijd vandaan!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jeroentje

  Edward Jorna!? Grappig zelfs de SCH-journalist van het friesch dagblad meldt zich al op deze site. Site ja, want het is met een T van tikfout, meneer Jorna. EN dat noemt zich journalist…geeft te denken!
  trouwens er was ook altijd een voetballer van wws die zo heette, een of andere ouwe knar die alleen maar liep te zeiken in het veld

    /   Beantwoorden  / 
 3. slootsman

  maar side is fries

    /   Beantwoorden  / 
 4. Edward Jorna

  Hoi Jeroen Poep aan je Schoen

  oud ben ik niet, en zeiken doe ik zeker niet, maar inderdaad, ik heb er bij wws wel eens een balletje ingetikt. Wat nou, slechte ervaringen mee?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.