Gertjan Verbeek: ‘Als ik trainer van Ajax was, dan wist ik het wel’

In het Friesch Dagblad valt te lezen hoe onze vrolijke gevederde vriend Gertjan Verbeek aan het woord komt na de ongelooflijke nederlaag tegen Ajax. Een verlies dat vooral voortkwam uit het missen van kansen. Door bijvoorbeeld Mickey Sulejmani. ,,Het spijt me", zei die na afloop. Zijn coach, die Heerenveen verlaat, wist wel wat hij zou doen als hij trainer van Ajax was: namelijk Sulejmani halen. ,,Die jongen is nu misschien 10 miljoen waard, maar over een paar jaar zeker 20 tot 25 miljoen."

Maar wie nu denkt dat vriend Sulejmani wel oren heeft naar een transfer in Amsterdam heeft het mis. Want wat lezen we even verderop in het artikel:

En Sulejmani zelf? Die kent zijn beperkingen. ,,Ik ben nog niet uitgeleerd bij Heerenveen. Bovendien zijn hier alleen maar vriendelijke mensen. Natuurlijk is mijn einddoel een Europese topclub. Maar voorlopig zit ik hier goed. Ook volgend seizoen.”

En dus mag Ajax haar centjes wat ons betreft gerust blijven investeren in FC Groningen. Kan Heerenveen over een seizoen of twee het dubbele verdienen door Sulejmani aan de Europese (sub)top te verkopen. Strak plan, seun!

Lees ook:Sulejmani: Ajax, Feyenoord of toch gewoon Heerenveen?
Lees ook:Onze vrolijke vriend Sulejmani krijgt bij Ajax nummer 10
Lees ook:Ajax grijpt naast Heerenveen-spits Sulejmani
Lees ook:Grappig: Heerenveen-fans heffen Afonso Alves-hyve op
Lees ook:Onze tip? Sulejmani’s transfer naar Ajax van de baan

4 reacties op “Gertjan Verbeek: ‘Als ik trainer van Ajax was, dan wist ik het wel’

 1. GW

  Niet Sulemani, maar GJV zou ,,Het spijt me” moeten zeggen.

  Les 1 Nooit je eigen nest bevuilen.

  Denk dat GJV gefrusteerd is over volgend seizoen: er is bij Heerenveen iets moois in de maak..mét Sulemani! maar zonder GJV..

    /   Beantwoorden  / 
 2. VanBrul

  Als ik trainer van Ajax was….zou ik me doodschamen!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Ajax the best

  ja omdat je vieze kakkerlak ben!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. roelfjuhh

  alweer tegen een topclub beter zijn maar niet winnen

  al tegen psv, feyenoord en ajax dit jaar

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.