SC Heerenveen-talenten vallen op in Europa

Dat het goed gaat met het belofteteam van Heerenveen is bekend. Dat het met de talenten bij Heerenveen wel goed zit, dus ook. Dat bewijzen diverse Heerenveners onder meer bij Jong Oranje, in de EK-kwalificatiestrijd. Maar ook de buitenlandse talenten vallen op met de prestaties van de belofteteams van hun landen. Arnor Smaráson, Timmi Johansen en Miralem Sulejmani speelden dinsdag alledrie voor hun thuisland.

Of Sulejmani en zijn Servische landgenoten stonden te springen van blijdschap nadat ze in en tegen Wit-Rusland 1-1 speelden, is maar de vraag. Maar Suljemani en co zijn nog altijd op weg naar het EK voor belofteams. De Serven staan weliswaar vijf punten achter de Wit-Russen, maar hebben een wedstrijd minder gespeeld.

Jong Heerenveen-speler Arnor Smaráson scoorde dinsdag namens Jong IJsland een belangrijke treffer in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong BelgiëSmaráson, die bij Jong SC Heerenveen al veelvuldig het net weet te vinden, deed dat dinsdag ook voor zijn land. De aanvaller won met Jong IJsland in en tegen het België van Tom de Mul, Sebastien Pocognoli en al die andere bekende Belgische talenten met 1-2. De speler van Heerenveen scoorde zelf de 0-2. Koploper is Jong IJsland niet; de ploeg is derde met acht punten achterstand op Jong Oostenrijk.

Verdediger Timmi Johansen is met zijn beloftevolle Deense teamgenoten wel de trotse lijstaanvoerder in een kwalificatiegroep. Denemarken versloeg in eigen huis Jong Slovenië dinsdag met nipte cijfers: 1-0. Jong Finland zit de Denen op de hielen: de Finnen moeten nog twee wedstrijd inhalen en hebben slechts één punt achterstand.

ZIE OOK:
KNVB en Heerenveen: tegengestelde berichten over Olympisch elftal
FILMPJE: Samenvatting Jong Oranje – Jong Macedonië
Beloftes zorgen ervoor dat SC Heerenveen – Vitesse staartje krijgt
Jong SC Heerenveen klopt ADO Den Haag in bekerstrijd

Eindelijk de eerste competitiezege voor beloftes Heerenveen

Lees ook:Doelpunten- en kaartenfestijn in duel beloftes NAC en Heerenveen
Lees ook:Doelpuntenfestijn bij Jong Ajax – Jong Heerenveen
Lees ook:Gestaakte wedstrijd eindigt in forse zege Jong Heerenveen op NEC
Lees ook:SC Heerenveen-beloften winnen van aartsrivaal FC Groningen
Lees ook:Verlies beloftes, debuut van Grindheim bij SC Heerenveen

3 reacties op “SC Heerenveen-talenten vallen op in Europa

 1. esmeekonter

  hoi,

  goed dat de heerenveen spelers speeltijd krijgen bij hun interland. want dan kunnen ze zien dat hun ook talent hebben.

  gr. esmee

    /   Beantwoorden  / 
 2. helenavanderburght

  Hallo mijn zoon Guus wil zich aanmelden voor de talentendagen hoe doen wij dat?
  Met vriendelijke groeten Helena van der Burght

    /   Beantwoorden  / 
 3. Boske (SC Heerenveen Blog)

  Nou mevrouw Helena,

  Niet hier in elk geval ;)

  Even naar de officiele clubsite surfen, stel ik voor. Dan komt het allemaal goed.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.