Geneuzel over oefenduels: Prager en Vandenbussche

Stop de persen (not). Selectienieuws. We zullen het nog vaak meekrijgen en het is allemaal maar kierekrabbelig geneuzel, want in oefeninterlands gebeurt toch (bijna) nooit iets vermeldenswaards. Maar enfin, de SC Heerenveen Blog is de beroerdste niet. En dus melden we plichtsgetrouw dat Thomas Prager weer eens is opgeroepen voor Oostenrijk. Meneer heeft een enkelblessure, maar goed. Het duel is overigens tegen Nederland, volgende week. Oh, vriend Vandenbussche mag zich ook melden bij de Belgen. Ondanks al zijn issues. 'Slechts' als derde keeper, dat wel.

Prager is één van de twintig spelers in de selectie van bondscoach Josef Hickersberger voor het oefenpotje tegen onze vrienden van Oranje. Het duel staat voor komende woensdag op de rol, om 20.30 uur in het Ernst Happel Stadion in Wenen. (Was dat niet het stadion  waar Ajax in 1995 de Champions League won door die goal van Patje Kluivert tegen AC Milan? Inderdaad, tien punten!)

Goed, dát terzijde!

Dan VDB! Die mag komen opdraven voor de Belgische selectie. Bondscoach René Vandereycken (ex-Twente) heeft echter wel gezegd dat hij de Heerenveen-doelman door diens recente problemen rond de rechtszaak en toestanden, een beetje uit de wind wil houden. En dus is hij derde doelman voor de oefeninterland van woensdag tegen Marokko. Tja, wat moet je daar nu van zeggen? Misschien werkt het wel heilzaam voor vriend VDB.

Lees ook:Roy Beerens nu al zeker van basisplaats tegen Roda JC
Lees ook:Eindelijk goed nieuws voor Thomas Prager
Lees ook:Even een interviewtje met Heerenveen-speler Milan Kopic
Lees ook:Ook het Nederlands elftal krijgt te maken met Danijel Pranjic
Lees ook:Voorbeschouwing: winnen van Heracles, anders problemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.