Categorie: "Jong SC Heerenveen"

NAC en ADO Den Haag ‘slachtoffer’ van resultaat Heerenveen

SC-HEERENVEEN.NL (Rico Wolven tackelt Rydell Poepon)Jong Heerenveen heeft haar laatste duel ook gespeeld. Het verloor op eigen veld met 0-1 van Willem II. Door het verlies van Heerenveen tegen de Tilburgers degradeerden NAC en ADO Den Haag. En natuurlijk vooral door zelf te verliezen. Voor Jong Heerenveen was het een lullige nederlaag; door een eigen goal van Arjen Bergsma. Bovendien speelde Willem II met bijna een eredivisie-elftal met onder anderen Kenneth Vermeer, Angelo Martha en zelfs clubtopscorer Rydell Poepon… NAC en ADO konden dat niet natuurlijk… Competitievervalsing? Ach, wat maakt ons het ook uit…

Goed gevuld stadion zorgt ook zege voor jonge Heerenveners

DDMDDat het eerste elftal van sc Heerenveen gemotiveerd wordt door een goed gevuld Abe Lenstra-stadion mag geen verrassing heten. Dat er daardoor menig thuisduel gewonnen wordt, ook niet. Maar ook voor Jong sc Heerenveen werkt het heilzaam. Dat bleek maandag tegen Jong AZ. De ploeg van de vertrekkende trainer Henk Herder won. Een nieuwe titel zit er voor de kampioen van afgelopen seizoen echter niet in, een terugblikje derhalve.

Doelpunten- en kaartenfestijn in duel beloftes NAC en Heerenveen

Jong SC Heerenveen alsnog door in beker na straf van PSVMaar liefst zeven goals in een wedstrijd waarin Heerenveen tot tweemaal toe terugkwam van een achterstand en waarin het ook nog wist te winnen. Dat was de balans die namens de Friese beloftes maandagavond opgemaakt kon worden na het duel tegen Jong NAC in Breda. Naast een doelpuntenfestijn, werd het duel ook een kaartenfestijn.

Beloftes Groningen en Heerenveen in pittig duel naar gelijkspel

 

sc-heerenveen.nl)

De beloftes van SC Heerenveen hebben maandagavond gelijkgespeeld tegen hun leeftijdsgenoten van FC Groningen. De 'kleine' derby van het Noorden eindigde in een pittig duel op sportpark Skoatterwald in 1-1. Onverdiend, want Jong Heerenveen kreeg veel meer en veel betere kansen. De regerend landskampioen blijft door het gelijkspel derde op acht punten van Jong FC Twente. ,,Het gaat ons om opleiden, maar we willen natuurlijk ook meedoen om de titel", zei trainer Henk Herder.

Jongelingen van Heerenveen geven goede voorbeeld

sc-heerenveen.nl)Ah! De jongelingen geven het goede voorbeeld bij Heerenveen: hoe te winnen van PSV! Het belofteteam versloeg de Eindhovenaren gisteravond met 1-0. Arnor Smarason scoorde de enige en winnende treffer. Een tijdje terug ging Jong Heerenveen in Eindhoven nog vorstelijk op z'n plaat in de eerste ontmoeting tussen de twee teams. Door de zege zijn de beloftes weer derde in de stand, door FC Groningen te passeren. En da's altijd leuk. Zelfs in de beloftecompetitie!

Cecilio Lopes lijkt zo goed als wedstrijdfit voor Heerenveen

 Cecilio Lopes heeft maandag opnieuw bewezen dat hij op het niveau komt dat nodig is voor het eerste elftal. Want de aanvaller speelde met Jong SC Heerenveen andermaal een goede wedstrijd en kwam ook tot scoren. De Friese beloftes versloegen in Waalwijk thuisclub RKC met 0-2. De van zijn achillespeesblessure herstelde Lopes wordt met de week fitter, maar wanneer zal hij wedstrijdfit genoeg zijn om in aanmerking te komen voor een debuut in het eerste?

Calvin Jong-A-Pin weet ook weer wat scoren is

Calvin Jong-A-Pin, verdediger van SC Heerenveen en international van Jong Oranje en het Olympisch elftalIn het eerste elftal speelt hij nauwelijks en als hij speelt scoort hij niet. Dat is ook niet de eerste vereiste voor verdediger Calvin Jong-A-Pin. Maar scoren kán hij wel. Namens Jong SC Heerenveen deed hij het maandagavond tegen Jong NEC. Dankzij een 2-1 zege op de Nijmegenaren nam Heerenveen revanche voor een eerder verlies tegen hen in de bekerstrijd.

Speciale Valentijnsdag voor spelers Heerenveen

Wie als speler van Jong SC Heerenveen mooie plannen had voor een romantisch samenzijn op Valentijnsdag, kan die plannen in de ijskast zetten. De ploeg  moest maandag tegen Willem II spelen, maar door interlandverplichtingen met Jong Oranje is het duel uitgesteld. Naar 14 februari, 18.30 uur. Slecht nieuws dus voor de vriendinnen van de Friese talenten…

Eerste overwinning voor Jong Heerenveen in 2008

sc-heerenveen.nl)Jong SC Heerenveen kende wat teleurstellende weken, onder meer twee bekernederlagen. Maandag was er weer eens winst: tegen Jong Sparta werd het op eigen veld 2-0, de eerste zege in 2008. Paulo Henrique en Roy Beerens scoorden. Brian Vandenbussche, net hersteld van een schouderblessure, stond het hele duel onder de lat. Ook Radek Matusiak deed het hele duel mee.

Jong Heerenveen verliest, Vandenbussche klaar voor rentree

psv.nlHet zit de beloftes van SC Heerenveen eventjes niet mee. De ploeg van trainer Henk Herder werd maandag al door NEC uitgeschakeld in de bekerstrijd en donderdagavond ging het de competitiewedstrijd tegen PSV verloren. Het sterke PSV, met onder anderen Aissati en Koevermans, won met 3-0. Positief was wel dat de van blessures herstellende c.q. terugkerende Brian Vandenbussche en Cecilio Lopes beide negentig minuten meededen.