Categorie: "Kaartverkoop"

SC Heerenveen gestart met online kaartverkoop

Het werd al aangekondigd, maar sinds vandaag is het officieel zover: kaarten voor SC Heerenveen zijn voortaan online te bestellen. Dus niet langer naar TicketBox voor mensen die een kaartje willen halen, maar gewoon thuis vanuit de luie (bureau)stoel. Vandaag is de online kaartverkoop voor het eerst begonnen, voor het duel tegen Vitesse van 2 februari. Check hier de hele site.

Nog steeds veel kaarten voor SC Heerenveen – Helsingborgs IF

Woensdag werd bekend dat er nog een meer dan 10.000 kaarten over zijn voor de UEFA Cup-wedstrijd van vanavond van SC Heerenveen tegen Helsingborgs IF. Wie dus nog geen kaarten heeft, kan dus nog in allerijl een paar halen. De kassa's aan het stadion zijn bovendien vanavond ook open.

Tot woensdag waren er 'slechts' 14.000 verkocht, terwijl de prijzen schappelijk zijn! Dus hupsa, in de beentjes en kaarten halen.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen

 

Kaartverkoop Jong Heerenveen – PSV

Op 26 september, om 20.00 uur is het zover voor de talenten van Jong SC Heerenveen. Na de landstitel en de bekerwinst bij de beloftes afgelopen seizoen, mag de ploeg aantreden in de landelijke beker. Daarin lootte de ploeg van trainer Henk Herder PSV. Het duel zal op donderdag de 26ste gespeeld worden in het Abe Lenstra-stadion. En sinds zaterdag is de kaartverkoop gestart.

Hier een overzicht en informatie.

Kaartverkoop SC Heerenveen – Helsingborgs IF

Nog geen 24 uur na de loting, maar de informatie over de kaartverkoop stond al snel op de site van SC Heerenveen. En dat is leuk, want hoewel het nog een kleine drie weken duurt, begint het daardoor nu al te kriebelen.

Of niet soms? En de prijzen, die zijn – zoals gewoonlijk – weer heel schappelijk.

Maar snel de seizoenkaart of de clubcard opsnorren, want we kunnen weer met z'n allen verzamelen voor de Ticketbox-verkooppunten!