De nieuwe trainer: Trond Sollied voor twee jaar naar Heerenveen

SC-HEERENVEEN.NL!!!

De Leeuwarder Courant had een paar weken geleden de absolute primeur (ere, wie ere toekomt!). De krant kreeg vandaag haar gelijk: Trond Sollied is inderdaad de nieuwe coach van Heerenveen. Eerst even wat feitelijke info, plichtsgetrouw. De 48-jarige trainer uit Noorwegen heeft voor twee jaar getekend en is nu voor de tweede keer in zijn loopbaan werkzaam bij AA Gent. Daarvoor werkte hij bij Rosenborg BK, Club Brugge en Olympiakos Piraeus. Hij won met die clubs een landstitel, met Gent kan hij het seizoen nog afsluiten met het winnen van de beker. In de loop van de dag nog veel meer leuks op de SC Heerenveen Blog over Sollied, die zijn assistent Chris van Puyvelde (België) meeneemt naar het Friese land. Later meer dus!

Lees ook:Trond Sollied nieuwe trainer van Heerenveen, ja of nee
Lees ook:Feiten en cijfers over nieuwe Heerenveen-coach Trond Sollied
Lees ook:Belangrijk succes voor nieuwe Heerenveen-coach Sollied
Lees ook:‘Hij kan ongelooflijk boos worden, van binnen kookt hij dan’
Lees ook:AA Gent wil geld zien als Sollied coach van Heerenveen wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.