Sollied: Heerenveen heeft laatste duwtje nodig

Er zullen vast meer mensen zijn die het gelezen hebben her of der op internet of gewoon op papier: het interview van de nieuwbakken trainer Trond Sollied in de Leeuwarder Courant. De Noor liet maar weer eens zien dat hij erg goed is in (grappige) oneliners, zoals bijvoorbeeld 'een koe mag nooit vergeten dat ze een kalf is geweest'. Oftewel: een club mag haar afkomst niet verloochenen. Verder ging Sollied in op zijn doelen bij Heerenveen (prijzen, het laatste duwtje geven in de weg richting de top), zijn manier van spelen (4-3-3 en het meer als collectief optreden in het veld dan mannetje tegen mannetje). Een goed interview, waarin Sollied naar voren komt als een zelfbewuste man met een duidelijke insteek voor zijn Heerenveen-avontuur.

Lees ook:Heerenveen houdt vertrouwen ondanks slechte voorbereiding
Lees ook:AA Gent wil geld zien als Sollied coach van Heerenveen wordt
Lees ook:Nog steeds veel kaarten voor SC Heerenveen – Helsingborgs IF
Lees ook:Even een interviewtje met Heerenveen-speler Milan Kopic
Lees ook:Afonso Alves laat zich uit over transferperikelen, maar niet over AZ

2 reacties op “Sollied: Heerenveen heeft laatste duwtje nodig

 1. Mrjones71

  Is er ook iemand die een link naar dit interview heeft? Hier in Braband kan ik niet echt aan de LC komen, maar ik ben toch erg benieuwd. Kan het ook niet zo snel op internet vinden.

    /   Beantwoorden  / 
 2. DJ

  Een directe link kan ik niet geven, maar (wat betreft artikelen uit de Leeuwarder Courant) zou je het eens kunnen proberen bij het online-archief van die krant: http://www.archiefleeuwardercourant.nl/

  éven aanmelden en dan maar zoeken.

  oh. Ze zetten de kranten een week na verschijnen in het archief, dus voor de meest recente artikelen zul je even geduld moeten oefenen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.