Speculaties over Heerenveen-spelers naar Feyenoord: lulkoek

Gertjan Verbeek haastte zich deze week te zeggen dat Feyenoord niet heeft zitten slapen als het om Miralem Sulejmani gaat. De trainer van Heerenveen MOEST dit ook wel zeggen om zijn eigen geloofwaardigheid te waarborgen, want hij werkte zich vorige week aardig in de nesten door een link te leggen met Ajax en Sulejmani. Wij melden bij deze even dat we kennis nemen van alle speculaties over transfers van Sulejmani, Pranjic, Bradley, Dingsdag of wie dan ook van Heerenveen naar Feyenoord. Lulkoek natuurlijk, maar begrijpelijke speculaties omdat Verbeek naar Rotterdam gaat. Gelukkig nemen wij ze niet serieus.

Lees ook:Onze tip? Sulejmani’s transfer naar Ajax van de baan
Lees ook:Ajax wil nu ook winkelen in Heerenveen
Lees ook:Vitesse willoos slachtoffer; Heerenveen best scorende ploeg
Lees ook:Poulsen en Loohuis in basis bij Heerenveen – Feyenoord
Lees ook:Scoren zonder Alves, Heerenveen bewijst wéér dat ze dat kan

15 reacties op “Speculaties over Heerenveen-spelers naar Feyenoord: lulkoek

 1. FRVAKJ

  En welke sites melden dat dat die spelers naar Rotterdam zullen komen ?
  Bron ?
  Gewoon een hoop lulkoek van jullie van waarschijnlijk !

    /   Beantwoorden  / 
 2. JAAAAAAAP

  Onbetaalbaar voor Feyenoord. Ze hebben flinke schulden en dan willen ze een Sulejmani halen voor 15 miljoen, haha

    /   Beantwoorden  / 
 3. :-/

  Hey jaap, ik zie meteen al dat je niet echt een goed geinformeerde voetbalfan bent.
  Feyenoord is zo goed als volledig van de schulden af door middel van nieuwe constructies. Er is inmiddels weer ongeveer 10 miljoen vrij voor transfers, en wanneer de Guzman vertrekt komt daar sowieso weer minstens 10 miljoen bij. Think again.

    /   Beantwoorden  / 
 4. watje

  Feyenoord zoekt niet op het niveau van heerenveen. Wat ik van Bosz begrijp is dat er alleen nog spelers worden aangetrokken die wat toevoegen.
  Met alle respect, de spelers van Heerenveen zijn voor Feyenoord onder de maat. Hun beste man is de trainer. in die heeft feyenoord al.

    /   Beantwoorden  / 
 5. do

  waarom zou feyenoord sulejmani niet nemen? hadstikke goede spits en feyenoord heeft net een spits nodig. mols houd het ook niet langer als een jaar meer dusjah. ik zou het een goede vinden

    /   Beantwoorden  / 
 6. Arnoud

  Ik neem aan dat je een geintje maakt watje? Zo niet moet je je Feyenoord bril even afzetten.

    /   Beantwoorden  / 
 7. hmhm

  Heerenveen is als team leuk, maar invudele kwaliteiten hebben ze niet. KOm op zeg Sibon is een van de betere spelers!!

  Feyenoord meot het hogerop zoeken i.p.v. heerenveen. Sulejmani zou je wel kunnen kopen, maar of die het gaat redden tussen top talenten als sahin guzman slory bruins etc betwijfel ik.

  De druk is 10x groter.

    /   Beantwoorden  / 
 8. CX

  Jahoor, Heerenveen heeft geen individuele kwaliteiten… nee, tuurlijk.

  Zal wel aan de perceptie liggen van de term kwaliteit. Daar schijnt het in Rotterdam al jaren mis te gaan gezien de klasseringen op de ranglijst :)

    /   Beantwoorden  / 
 9. brul

  Die “toptalenten” van feynoord laten anders niet zo veel zien. En er zijn ook nog geen scouts van Chelsea langsgeweest voor sahin ofzo. Heerenveen heeft duidelijk de betere scouting, en een beter beleid. Maar ik gun beide wel wat, zolang het maar ten koste van 020 gaat.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Blonde Geert

  Nu zou marco van basterd (020) spelers van Heerenveen willen kopen. Wat een trieste vent is dat toch. Ze hadden toch zo’n goeie jeugd in a’dam?!. Maar die talentjes mogen ophoepelen, ze parasiteren liever op Heerenveen, net als eerder met groningen. Van Basten, al jaren een aanfluiting als trainer.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Niveau

  Zucht, continue dat gezeik of spelers blijven en gaan naar de zogenaamde top 3?? Volgens mij is de afgelopen drie/vier jaar maar 1 club geweest die echt ongrijp baar is en dat is PSV. Ajax redt het niet en jat de scouting van H’veen, wat is er met delorge gebeurd, haha. en AZ heeft daar ook een handje van, nu gaat f;noord zich er ook mee bemoeien, zielige vertoning. Het enige wat wel mogelijk is, dat Verbeek een deel van de gescoute spelers laat kopen!

    /   Beantwoorden  / 
 12. Sam

  Ten eerste snap niet dat hier gepraat wordt over sulejmani want er is altijd nog makaay, en tegen de tijd dat die niet meer mee kan kijken we dan wel. En niks verkeerd over Hereveen want het is een mooie club maar wat, CX zegt slaat helemaal nergens op want weet niet wat voor historie hij heeft meegemaakt maar in de mijne heeft feyenoord veel meer bereikt dan Hereveen dus weet niet waar jij je ‘laatste jaren’ op baseerd.

    /   Beantwoorden  / 
 13. papa bouba diop

  Feyenoord eindigt gewoon weer achter Heerenveen.. Dit komt omdat heerenveen duidelijk betere spelers ter beschikking heeft. De enige spelers van Feyenoord die mij kunnen bekoren zijn Bruins en Sahin. Juist dit tweetal dreigt weer het slachtoffer te worden van waterdragers die toevallig wat jaartjes ouder zijn en daarom geen werk voor de technisch begaafde voetballers op willen knappen. Heerenveen daarentegen heeft de meest jeugdige selectie van Nederland en speelt met plezier en ziet de meest jeugdige spelers gesteund worden door de oudere garde.
  Bij feyenoord is altijd wat te klagen, terwijl het toch eigenlijk alleen de Nederlandse bevolking is die wat te klagen heeft t.o.v. dat Feyenoord met zijn trouwe legioen. Een stel relschopper, niet meer en niet minder, dat Nederland overal ten schande maakt. Ben blij dat ze aan het einde van de rit weer lekker achter het net vissen.
  Zal vorig jaar nooit vergeten, huilende van Hooijdonk en een 4 keer scorende alves…

    /   Beantwoorden  / 
 14. scH

  Ik bespeur hier toch een enigszins calimero-niveau van ‘watje’. Wij zijn groot en jullie zijn klein.. Op sportief gebied dan, onze selectie is op driekwart van de plaatsen beter dan de jullie. Wen er maar aan.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Hans Wilkens

  wat is er tog gebeurd met de friese bescheidenheid?

  omdat ze 1 a 2 seizoenen leuk spelen gaan ze gelijk naast hun schoenen lopen.

  en jullie mochten willen dat jullie meer individuele kwaliteiten hadden. Jullie spelen gewoon als team beter, maar individuele kwaliteiten beter? egt niet!

  Jullie lopen met spelers als Sibon, Prager, Breuer.
  Terwijl wij spelers hebben als Makaay, Landzaat, van Bronckhorst

  Jullie talenten: Roorda , Sulejmani , zuiverloon (waar komt hij weg?)

  onze talenten: de guzman, bruins, sahin(ok hij is gehuurd) Fer, Wijnaldum

  Jullie spelen dus miss als geheel team leuker op dit moment, maar kom nou niet vertellen dat jullie meer individuele klasse hebben

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.