Huishoudelijke mededeling voor bezoekers

Het zal jullie vast zijn opgevallen: er wordt de laatste dagen wat minder geblogd dan jullie gewend zijn. Dat heeft verschillende oorzaken. De redactie van de sc Heerenveen Blog kampt even met wat persoonlijke omstandigheden die nog al wat tijd vragen. Naast die drukte is er ook nog een technisch probleem geweest voor de redactie. Maar we pakken de draad weer op, al zal de frequentie misschien iets lager zijn de komende dagen. Tijdens het EK bevindt de redactie van de Heerenveen Blog zich namelijk zo nu en dan in Zwitserland. Zoals bijvoorbeeld al vanaf komende zaterdag. Maar niet getreurd: we houden het nieuws over de club bij en zullen waar mogelijk ook leuke EK-ervaringen met jullie delen.

Lees ook:**** Redactie SC Heerenveen Blog vertrekt ****
Lees ook:sc Heerenveen Blog keert terug na ‘verplichte’ pauze
Lees ook:Verbeek weg bij Heerenveen, ja of nee? Een resumé
Lees ook:‘De EK-beslommeringen van…’ deel 3
Lees ook:Verwarring over schrijfwijze SC Heerenveen c.q. sc Heerenveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.