Categorie: "Poll"

Bedrag Ajax voor Sulejmani te weinig? Teveel? Genoeg?

Je ziet het hiernaast al en misschien heb je zelfs al gestemd: de poll over de transfer van Miralem Sulejmani van sc Heerenveen naar Ajax. En dan vooral over het bedrag dat de Amsterdammers voor de kleine aanvaller hebben betaald. Een immens bedrag, volgens velen te veel voor iemand die 'het' pas één seizoen heeft laten zien. Volgens anderen niet een kwestie van te veel of te weinig, maar meer van een gebrek aan ambitie van Heerenveen om topspelers te willen en kunnen houden om zo eindelijk écht een gooi naar de structurele top te kunnen doen… En wat vind jij? Stem ;)

De nieuwe hoedanigheid van Gertjan Verbeek

*NIEUWE POLL*

Gertjan Verbeek had een leuk bijbaantje dit EK: beetje Studio Sportzomer lullen over de wedstrijden en van alles en nog wat. Ik heb hem niet vaak gezien, maar dat ligt meer aan de schrijver van dit blog-verhaaltje. Maar goed, jullie zullen hem waarschijnlijk meerdere malen hebben zien zitten bij good-old Jack van Gelder en co. Even tijd voor een nieuwe poll derhalve. Hoe vinden we dat de oud-trainer van sc Heerenveen het er vanaf heeft gebracht in dit bijbaantje?? Stem hiernaast!

‘Paulo Henrique groot talent, maar hij is er nog niet’

De laatste tijd hebben we hier een poll gehad over Paulo Henrique, de man die ons weer aangenaam verraste met zijn optreden in de play-offs tegen NAC Breda. Tijd voor de uitslag. En de mening van de bezoekers sluit naadloos aan bij wat je insiders van Heerenveen vaker hoort zeggen: het is een groot talent, maar afwachten hoe zich verder ontwikkelt. Die visie kreeg namelijk de meeste stemmen van de ruim 700. Ook denkt een groot gedeelte dat de jonge Braziliaan volgend seizoen al topscorer zal zijn en dan zijn er ook altijd nog mensen die het niet in hem zien zitten. Hieronder de uitslag! Later een nieuwe poll natuurlijk…

In de voetsporen van Sulejmani bij Heerenveen?

Jaja, het gaat hem lekker af tegen NAC Breda: scoren. Dat zagen we dit seizoen al eerder en donderdag weer. Paulo Henrique, zou hij het nieuwe Braziliaanse doelpuntenmachientje van Heerenveen zijn? We vragen ons het af. De sc Heerenveen Blog voorspelt hem een gouden toekomst, maar ja: wie zijn wij? Nee, dan jullie mening! Paulo Henrique volgend jaar met een ontwikkeling waarmee hij in de voetsporen van Sulejmani komt??? iMaar even een poll. Paulo Henrique, wat vind jij ervan? Stem en/of reageer! See ya.

Danijel Pranjic wordt Speler van het Jaar, goede keuze?

Zou het Micky Sulejmani worden? Of misschien toch Gerald Sibon? De meeste supporters van Heerenveen werden het de laatste tijd toch wel eens over één ding: Danijel Pranjic als Speler van het Jaar. Hij kreeg zondag de prijs na de wedstrijd tegen Excelsior. En een replica beker, omdat Afonso Alves nog altijd de echte in zijn bezit heeft. Die komt overigens nog wel terug, als we de geluiden mogen geloven. Maar goed. Pranjic dus. Goede keuze? Stem in de poll! En voel je vrij om te reageren, as always.

Fans geloven in goedheid Verbeek en worden niet teleurgesteld

In de poll van afgelopen week vroegen we of Gertjan Verbeek Heerenveen in de top-5 zou houden. Een interessante vraag, gezien het feit dat zijn nieuwe club Feyenoord daar slachtoffer van kon worden. Door een enkeling werd het opgevat als insinuatie van ons alsof wij Verbeek er van verdachten met opzet rare capriolen uit te zullen halen om zijn ploeg te laten verliezen. Onzin natuurlijk. De stemmers gingen eveneens uit van het te goeder trouw zijn van Verbeek. Hieronder de uitslag.

Heerenveen poll: Driekwart juicht keuze voor Trond Sollied toe

Oké, iedereen is nu wel gewend aan het idee dat sc Heerenveen een Noors trainer krijgt. Maar wat vindt men van de keuze voor Trond Sollied? Wij zochten het uit. En de poll is overduidelijk. Exact driekwart (75 procent) vindt het een goede keuze. Hier de uitslag. Later meer over een nieuwe poll!


Trond Sollied is de nieuwe coach…
Goede keuze! (393 Stemmen)
(75.0 %)

Liever een ander gezien! (131 Stemmen)
(25.0 %)

524

Meerderheid pleit voor andere schrijfwijze clubnaam Heerenveen

fans willen Alves in winterstop verkopen, maar niet aan AZDe uitslag van de poll de afgelopen twee weken heb je nog tegoed! De vraag was hoe je Heerenveen dient aan te duiden. De club doet het met kleine letters (sc), in de volksmond en de media (behalve Friesch Dagblad en Teletekst) is het met grote letters (SC). Je kunt zeggen: 'boeiend!' en dat deed ook bijna één op de drie stemmers. De voorkeur voor grote of kleine letters is bijna gelijkwaardig verdeeld.

Mening van de fans over nieuwe trainer van Heerenveen

Na maanden van speculeren over onder anderen Co Adriaanse, Martin Jol, Guus Hiddink, Erwin Koeman en zelfs André Wetzel, blijkt Trond Sollied de nieuwe coach. Tijd voor een poll dus: wat vinden we hiervan, vrienden!? In een eerdere poll bleek Adriaanse favoriet van de bezoekers van de SC Heerenveen Blog. Laat weten wat je van de keuze voor Trond Sollied vindt en het staat vrij om te reageren ;)

ZIE OOK: 'Adriaanse moet Verbeek opvolgen bij Heerenveen'

Verwarring over schrijfwijze SC Heerenveen c.q. sc Heerenveen

Het is tijd voor een nieuwe poll, na de uitslag van de vorige (kijk hier). Het gaat om iets waar je je niet elke dag druk om maakt, maar toch! Wat namelijk opvalt is dat bijna alle media Heerenveen al sinds jaar en dag aanduiden als 'SC Heerenveen'. De club daarentegen schrijft – net als onder meer Teletekst en het Friesch Dagblad - twee kleine letters: 'sc Heerenveen'. Zo ziet het logo er ook uit. De vraag is nu, hoe duiden jullie het zelf aan? Hoe moeten wij het schrijven? Of is dit gelul in de ruimte? Zeg het maar…!