[POLL] Driekwart stemmers zegt: ‘Alves in winter verkopen’

fans willen Alves in winterstop verkopen, maar niet aan AZDe stemmers hebben gesproken! De afgelopen twee weken heeft er op de SC Heerenveen Blog een poll gestaan met als vraag: 'Afonso Alves in de winterstop verkopen?' Velen hebben de vraag vast wel gezien of zelfs beantwoord. De uitslag is bekend en de uitkomst laat niets aan de verbeelding over.

Vandaag, op 1 oktober vond ik het tijd voor een nieuwe poll, ook omdat Alves inmiddels zijn rentree heeft gemaakt en omdat het volgens Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek niet echt denkbaar is dat Alves in de winterstop alsnog aan AZ wordt verkocht.

Dat laatste was namelijk één van de antwoordmogelijkheden in de poll. Van de 964 stemmers (iedereen kon maximaal éénmaal stemmen vanaf een IP-adres) waren er:

- 316 (32.8 %) mensen die zeiden dat Alves in de winterstop inderdaad verkocht moet worden

- 421 (43.7 %) stemmers met een voorbehoud: wel verkopen, maar NIET aan AZ

- 227 (23.5 %) die van mening zijn dat Heerenveen de Braziliaan het hele seizoen moet behouden.

Driekwart van de stemmers pleit dus voor het verkopen van Alves in de winterstop, waarbij echter opvalt dat meer dan de helft van de 'verkopers' de Braziliaan liever niet naar AZ ziet vertrekken.

Opvallend was ook dat sinds de rentree van de Braziliaan bij Jong Heerenveen, het aantal stemmers dat hem wilde behouden,  eerst flink toenam en daarna weer snel. Onder alle stemmers waren echter natuurlijk niet alleen Heerenveen-supporters, ook voetbalfans van andere clubs of gewoon in het algemeen.  

Met ingang van vandaag, een korte nieuwe poll over de UEFA Cup-wedstrijd tegen Helsingborgs IF donderdagavond! Uitslag komt donderdagavond of vrijdag online…

Lees ook:‘Heerenveen moet vasthouden aan 20 miljoen voor Alves’
Lees ook:‘SC Heerenveen-coach Verbeek is goede trainer’
Lees ook:‘Co Adriaanse moet Verbeek opvolgen bij Heerenveen’
Lees ook:‘SC Heerenveen moet verdediger halen’
Lees ook:‘Gertjan Verbeek nieuwe trainer van Feyenoord’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.