‘Co Adriaanse moet Verbeek opvolgen bij Heerenveen’

Co Adriaanse, volgens het merendeel van 3000 stemmers de ideale opvolger voor Gertjan Verbeek bij HeerenveenHet is door alle commotie rond de kwestie-Alves in voetballand ietwat ondergesneeuwd, maar Heerenveen zoekt nog altijd een nieuwe trainer (of heeft er stiekem al één vastgelegd…) De afgelopen weken konden de bezoekers van de SC Heerenveen Blog via een poll aangeven wie de nieuwe trainer van Heerenveen moet worden. Uit de antwoorden van bijna 3000 stemmers kwam één topkandidaat naar voren: Co Adriaanse. Hieronder de complete uitslag met percentages!

Of Adriaanse financieel haalbaar is, moet nog maar worden bezien. Maar hij heeft bij Al Sadd in het midden-oosten een aflopend, éénjarig contract. Het kan ook best zijn dat Heerenveen het al met hem eens is, of met wie dan ook. Want het is angstig stil rond de opvolging van Verbeek. Het spel zal de komende tijd wel op de wagen komen. Feit is wel dat Riemer van der Velde altijd al gecharmeerd is geweest van Erwin Koeman, al toen Foppe de Haan stopte bij Heerenveen.

Maar volgens vele fans moet er nu wel een grote naam á la Adriaanse of misschien Martin Jol komen, want anders had je net zo goed Verbeek kunnen houden. Een visie waar de SC Heerenveen Blog het mee eens is. Maar goed, Adriaanse dus de favoriet van de meeste stemmers, net als laatst bij een vergelijkbare poll op Frisian Pride. Hier dan de uitslag van onze poll!

Co Adriaanse moet Gertjan Verbeek opvolgen als trainer van SC Heerenveen
 

 

Lees ook:[POLL] Driekwart stemmers zegt: ‘Alves in winter verkopen’
Lees ook:Mening van de fans over nieuwe trainer van Heerenveen
Lees ook:‘Gertjan Verbeek nieuwe trainer van Feyenoord’
Lees ook:Fans geloven in goedheid Verbeek en worden niet teleurgesteld
Lees ook:‘SC Heerenveen moet verdediger halen’

12 reacties op “‘Co Adriaanse moet Verbeek opvolgen bij Heerenveen’

 1. Louis van G., te Alknaar

  Ik word weer niet genoemd als kandidaat. Schande!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Guus Hiddink., te Moskou

  Ik word weer niet genoemd als kandidaat. Schande!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Marco van Basten

  Wat dacht je dan van mij? Jullie staan nog onder contract. Ik zit straks zonder club..

    /   Beantwoorden  / 
 4. Feanfan

  En ik denk serieus dat Adriaanse haalbaar is!

    /   Beantwoorden  / 
 5. de voorzitter van zeerobben

  Co Adriaans eheeft al bij ons getekend voor 3 jaar. Komt dus naar Harlingen

    /   Beantwoorden  / 
 6. wadje

  De meeste genoemde namen kunnen zo de prullebak in. Met alle respect voor Erwin koeman, maar als je naar de top wilt en aangeeft als club dat ook echt te willen moet je ook een top trainer halen. En koeman is geen top trainer. Laat Gert-Jan dan maar lekker zitten. Die heeft aantoonbaar meer capaciteit. Als het bestuur zich zelf serieus neemt zullen ze nu hun woorden waar moeten maken. Verder zal er fors meer geld beschikbaar moeten komen voor uitbreiding selectie en er moet meer geld voor slarissen komen. Op dit moment zijn we gewoon te kwetsbaar, elke positie moet minimaal dubbel bezet zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 7. De voorzitter

  Hij is gesignaleerd…de nieuwe trainer…..is…………………………….RUUD BROOD

    /   Beantwoorden  / 
 8. de voorzitter van zeerobben

  dan kan t bestuur ook gelijk omkijken naar opvolgers

    /   Beantwoorden  / 
 9. RHA2103

  Veel namen voorbij zien komen, maar ik mis de naam Morten Olsen…

    /   Beantwoorden  / 
 10. oekoeboekoe

  ik denk gert kruis

    /   Beantwoorden  / 
 11. Niveau

  Hebben we me misschien iemand die zelf nog kan meelopen zonder stokken of rolstoel?? is wel handig als trainer. Adriaanse is toch niet een mannetje voor Heerenveen, veel te arrogant. Hans Westerhof terug halen uit Mechico, ariba. Zit toch regelmatig op de tribune.haha. Maar aub geen Fred Kruisraket, die is echt om te lachen. Dan kun je beter je seizoenkaart inleveren. En wie zegt dat het een Nederlandse trainer moet zijn????

    /   Beantwoorden  / 
 12. Guus

  Hiddink en Korneev

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.