Speelverbod voor Alves?

En wéér was onze Braziliaanse vriend niet op de training… *zucht*… Geen Alves op de uitlooptraining op zondagochtend. De Braziliaan is echter wel van plan om zich deze week te melden bij het Braziliaanse elftal voor wedstrijden tegen Amerika en Mexico.

Alves in het Braziliaanse elftalSC Heerenveen blijkt echter niet zo mild te zijn als het soms lijkt, integendeel. Er wordt daadkrachtig opgetreden tegen de werkweigerende Alves. De club onderzoekt of het via de FIFA een speelverbod kan afdwingen in de interlands… Wat je ook vindt, als dat doorgaat komt het helemaal niet meer goed tussen de twee.

Dan kun je lijmen wat je wilt, maar dat zal niks helpen. Maar de aanpak is natuurlijk wel terecht. Of niet soms!?

Lees ook:Vandaag gesprek met Alves
Lees ook:Manchester City-coach bevestigt: transfer van Alves in impasse
Lees ook:Foppe de Haan uit forse kritiek op Alves
Lees ook:UPDATE: Ook Scheringa ontkent transfer Alves
Lees ook:‘AZ wil 2 miljoen euro van Afonso Alves’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.