Spoorloos!

 ,,Waar is Afonso Alves?", vroeg Studio Sport-presentator Jack van Gelder zich maandagavond tijdens het Voetbalgala af.

Onze spits was er niet, de selectie van Heerenveen nam een prijs van hem in ontvangst. Maar Alves, wiens familie over zou komen en alles, liet zich niet zien. De NOS maakte er een mooi tv-item over. En hier ook nog een radio-item met reacties.

Om kwart voor zeven (!) had hij zich afgemeld. Al zegt de Braziliaan op zijn weblog dat dat niet waar is! En hij heeft het daar over meneer Ries? Die kennen we niet. Hoe dan ook. Alves is in de war, zegt ie.

Ik zeg, directeur Yme Kuiper heeft gelijk: hij is in de war gebracht. Ook Riemer van der Velde liet zich gisteren horen toen hij de prijs moest uitreiken. Beiden hebben gelijk als ze zeggen dat Alves door zijn zaakwaarnemers in de war is gebracht. Die vast ook het stukje op zijn weblog hebben geschreven…

Lees ook:Heerenveen-directeur: ‘Vertrouwen in Alves nog niet hersteld’
Lees ook:Geen bod ‘Boro’ op Alves… Tenminste, nóg niet
Lees ook:Yme Kuiper: ‘zaakwaarnemers zijn bezig met Alves Elfstedentocht’
Lees ook:De oorlog: AZ vs Heerenveen, overzicht van argumenten mét uitleg!
Lees ook:Collega-trainers hebben liever Rutten dan Verbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.