Jong-a-Pin is nu even Jong-met-Pijn

nu even Jong-met-Pijn

Komt het wel goed met SC Heerenveens getalenteerde linksback Calvin Jong-a-Pin? De verdediger heeft en houdt vooralsnog last van een blessure aan zijn kuit. Want dat is wat hij onder de leden heeft, zo blijkt uit de woorden van clubfysiotherapeut Erik ten Voorde op de website van Heerenveen. Niet zo mooi voor de man die na het EK van Jong Oranje eerst al sukkelde met keelproblemen. Calvin Jong-met-Pijn dus, zo in het begin van het seizoen.

Vorige week heette het nog een knieblessure, maar volgens Ten Voorde zit het probleem net onder de knie, bij zijn kuit. Volgens de fysio moet het snel verdwijnen, anders moet er nader onderzoek volgen.

Lees ook:Foppe laat Aissati weer links liggen, rentree Jong-A-Pin Jong Oranje
Lees ook:Vandenbussche op weg terug, Bak-Nielsen juist niet
Lees ook:Verbeek zet Beerens op de bank voor duel met FC Twente
Lees ook:Alves over de rode kaart tegen Vitesse: “Ik kreeg eerst een trap”
Lees ook:Calvin Jong-A-Pin ‘moet er een tandje bij doen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.