Alves kampt met privé-problemen

Afonso Alves traint weer mee bij SC Heerenveen. De problemen tussen hem en de club zijn de wereld uitAfonso Alves trainde maandagochtend weer mee met de selectie van SC Heerenveen. Trainer Gertjan Verbeek liet na afloop weten dat Alves geen problemen heeft met de club. Het blijkt dat de spits kampt met andere problemen. Van privé-aard dus blijkbaar.

De coach werd na de training door Omrop Fryslan ondervraagd over de situatie rond Alves. ,,Alves heeft geen problemen met de club, maar heeft andere problemen", zei Verbeek. ,,Wij weten wat er aan de hand is." De coach zei begrip te hebben voor het feit dat de Braziliaan daar verder niet over wil praten.

Verbeek wil hem nu weer aan spelen toekrijgen. En dat kan woensdag bij Argon – SC Heerenveen in de beker. Maar logischer zou het zijn als Alves zijn rentree maakt voor de beloftes, die tegen PSV spelen.  Alves die Jong SC Heerenveen aan een bekerstunt helpt door PSV te verslaan… Dát zou wat zijn.

Lees ook:‘Alves ook in winterstop niet naar AZ’
Lees ook:Heerenveen-directeur: ‘Vertrouwen in Alves nog niet hersteld’
Lees ook:Verbeek uit wederom kritiek in de media
Lees ook:Verbeek: verkeerd geciteerd of tot de orde geroepen?
Lees ook:Voor het eerst ooit: een besloten training

7 reacties op “Alves kampt met privé-problemen

  1. BlogBoer

    Beste Boske,

    Met alle respect voor FC-Heerenveen, ik denk dat Alves zelfs met het 1e elftal nog geen kans maakt tegen de landskampioen

      /   Beantwoorden  / 
  2. passie78

    @ blogboer

    Het is SC-Heerenveeen.
    En ik denk dat PSV toch wel een beetje angstig mag worden. Als Alves weer terug is, zal hij zich ook willen bewijzen!!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hielke

    toen was je uitgelult

      /   Beantwoorden  / 
  4. Rob Roy

    Ik geloof graag dat die Alves andere problemen heeft, maar is het dan niet eens verstandig om naar een psychiater te gaan en zich een keer goed na laat kijken, want dat het in z’n bovenkamer mankeert dat is duidelijk. Zo als hij de laatste tijd met de club omgaat is toch ten hemel schreiend.IK ZOU ME DOOD SCHAMEN ALS IK HEM WAS.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Niels Z

    “Alves heeft geen problemen met de club, maar heeft andere problemen”, zei Verbeek.

    De schrijver van dit stukje heeft daar maar ‘privé-problemen’ van gemaakt. Journalistiek gezien is dat niet al te sterk.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Loganov

    Ach, kijk aan… Wie hebben we daar? Niels Z?
    Dus toch maar even hier gereageerd. Zo hoort het.

    Overigens vind ik dat de redactie van deze Blog zich niets hoeft aan te trekken van je visie. Ieder z’n mening uiteraard, maar het lijkt me dat jij overdrijft. Problemen waar je niet over praat zijn privé-problemen. Simpel zat.

    Hup Alves.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Boske (redactie)

    @Niels Z: Beste Niels. Ik heb kennis genomen van je mening, maar deel die als webmaster c.q. redacteur niet. Want het zijn wel degelijk privé-problemen. Problemen van persoonlijk aard, hoe je het ook wil noemen. Het zijn namelijk andere problemen dan voetbaltechnisch of clubtechnisch. Alves heeft ‘andere problemen’ inderdaad, in zijn eigen levenssfeer.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.