Vandenbussche op weg terug, Bak-Nielsen juist niet

Heerenveen-keeper Brian Vandenbussche is weer op de weg terug van een schouderblessure. Tegen AZ maakt hij zondag zeer waarschijnlijk zijn rentree onder de lat bij de FriezenDoelman Brian Vandenbussche en verdediger Kristian Bak Nielsen  misten zondag allebei het duel van SC Heerenveen tegen FC Utrecht (2-2), maar sowieso één van hen is er zondag in het thuisduel met AZ weer bij. Volgens clubfysio Erik ten Voorde gaat het met de keeper de goede kant op. ,,Het is een lastige blessure, maar de vooruitzichten zijn gunstig." Bak Nielsen, die al vier wedstrijden heeft gemist door een enkelkwetsuur, leek eveneens op de weg terug. Maandag meldde hij zich echter met pijn in het stadion. Hij moet het duel tegen de Alkmaarders missen.

Lees ook:Bak Nielsen moet duel FC Utrecht alsnog missen
Lees ook:Is-ie d’r eindelijk… Is-ie geblesseerd!
Lees ook:Voorbeschouwing (met basisopstelling): Beladen duel tegen AZ
Lees ook:Heerenveen bezorgd over blessures Bak Nielsen en Vandenbussche
Lees ook:Heerenveen-verdediger Bak Nielsen zoekt de zon alvast op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.