Gertjan Verbeek kan ‘gewoon’ beschikken over Danijel Pranjic

Danijel Pranjic kan zaterdag na een kuitblessure gewoon meedoen namens SC Heerenveen in het duel tegen FC TwenteDe wedstrijd die SC Heerenveen zaterdag tegen FC Twente speelt, is van groot belang in de strijd om Europees voetbal. En dan is het handig dat je als trainer over een belangrijke spelers als Danijel Pranjic kan beschikken. En dat kan Gertjan Verbeek. De Kroaat kampte na het duel tegen NEC (2-3 verlies) met een kuitblessure. De verwachting binnen de muren van het Abe Lenstra-stadion is echter dat de middenvelder 'gewoon' mee zal kunnen spelen. Gelukkig maar.

Lees ook:Voorbeschouwing: winnen van Heracles, anders problemen!
Lees ook:Riemer van der Velde was bron VI voor bericht vertrek Verbeek
Lees ook:Griepvirus(je) binnen Heerenveen-selectie
Lees ook:Sulejmani: Ajax, Feyenoord of toch gewoon Heerenveen?
Lees ook:Debuut lonkt voor Grindheim in basiself SC Heerenveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.