‘Kissing disease’ houdt Roorda bij Heerenveen langs de kant

Geert Arend Roorda, hier nog met lange coupe (inmiddels kortgeknipt)Denk je dat je buikgriep hebt, blijkt 't de ziekte van Pfeiffer te zijn. Da's lullig als je Geert-Arend Roorda heet, in de basis staat bij SC Heerenveen en de slotfase van de competitie is aangebroken. De Friese middenvelder moet volgens de medische staf nu enkele weken rust houden en misschien nog wel langer. Hoe hij deze aandoening heeft opgelopen? Tja, who knows. Maar balen is het wel voor het grote talent.

Bij de club kwam de ziekte aan het licht door middel van een bloedonderzoek. Zelf ging Roorda er niet van uit dat hij dit onder de leden zou hebben en voor zowel spelers als club betekent het een fikse aderlating met duels tegen FC Grunn, Ajax en Roda JC in aantocht.

Balen. Ziekte van Pfeiffer dus. Ook wel 'kissing disease' genoemd, want onder meer op te lopen door het uitwisselen van speeksel met iemand van het andere geslacht, zo weten wij… Maar goed, we willen natuurlijk niks insinueren over de populariteit van Geert-Arend bij de Friese ladies en de gevolgen daarvan… ;)

Lees ook:De fruitmanden kunnen in de kast bij Heerenveen
Lees ook:Veredeld B-elftal Groningen wellicht nadeel voor Heerenveen
Lees ook:FILMPJE: Heerenveen verliest punten én spelers tegen Roda JC
Lees ook:Rust is even het toverwoord voor Heerenveen-talent Roorda
Lees ook:SC Heerenveen verlengt contract met talent Geert-Arend Roorda

Eén reactie op “‘Kissing disease’ houdt Roorda bij Heerenveen langs de kant

  1. Theoz

    Komt vast omdat ie kort haar heeft;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.