Vandenbussche: reservebank, verdachtebank, rechtbank, wachtkamer

Onze vrolijke vriend de Belgische doelman kweekt flink wat zitvlees inmiddels. Immers, Brian Vandenbussche zat al in het verdachtenbankje. En nadat hij eerder al in de rechtbank was in verband daarmee, was hij dat nu weer. Vrijdag nam hij al plaats op de reservebank bij Heerenveen en nu mag hij ook nog eens plaatsnemen in de wachtkamer. Want dat kwam uit de zaak naar voren.

In verband met de toestand rond een ruzie en al dan niet duw- dan wel valpartij waarbij een andere stapgast gewond raakte, werd de groep die daarbij betrokken was – inclusief VDB – veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van een halfjaar en een geldboete.

Onze vrolijke vriend had er naar eigen zeggen part noch deel aan en ging in hoger beroep. Het Hof van Gent deed echter maandag geen uitspraak, maar doet dat pas op 14 april, zo melden Belgische media.

Van verdachtenbank naar rechtbank, van rechtbank naar reservebank en nu dus naar wachtkamer. Het is me wat.

Lees ook:Vandebussche openhartig over angst voor strafblad
Lees ook:[Rubriek, afl. 5] FILMPJE: “Nog even dit..!”: fraaie eigen goals
Lees ook:‘Het is allemaal een storm in een glas water’
Lees ook:Even een interviewtje met Heerenveen-speler Milan Kopic
Lees ook:Heerenveen wint opnieuw, ditmaal met 6-0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.