Over de transfer van Prager naar FC Groningen

Onze vrienden van de FC Groningen Blog hadden deze week een bericht over Thomas Prager op hun site. Zelfs met foto. Pontificaal in beeld ook nog ;) Maar goed, onze Oostenrijker wil na dit seizoen wel weg bij Heerenveen, kon deze winter zelfs al naar Groningen. Benieuwd of Heerenveen (lees: Trond Sollied) daar aan mee wil werken. En de vraag blijft of je een Heerenvener aan Groningen wil verkopen als rivalen onderling. Het zou wat zijn: een reserve van ons voor de basis van hun. Hm.

Lees ook:Mening van de fans over nieuwe trainer van Heerenveen
Lees ook:Trond Sollied nieuwe trainer van Heerenveen, ja of nee
Lees ook:AA Gent wil geld zien als Sollied coach van Heerenveen wordt
Lees ook:Heerenveen-directeur: ‘Sollied moet doorgaan met onze werkwijze’
Lees ook:Sollied: ‘aanval oogt niet fris en te weinig concentratie bij spelers’

12 reacties op “Over de transfer van Prager naar FC Groningen

 1. Albert

  Ja als Groningen fan, moet ik wel happen op zinnen als “Het zou wat zijn: een reserve van ons voor de basis van hun. Hm.”

  Sommige spelers komen gewoon beter tot hun recht bij andere voetbalsystemen. Of het systeem van Heereveen of dat van Groningen beter is… ja dat is voor u om te bepalen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. alex brands ajax

  waarom niet ze halen toch ook kolder van veendam en hela hola kindercola van zwolle heerenveen is een betere en grotereclub dan fc hoor dus kan prager wel beter zijn dan wat ze nu hebben

    /   Beantwoorden  / 
 3. Feanheater

  Ik lees graag genuanceerd commentaar. Erg bedankt brandts.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Drika746

  Ook een Sander van Gessel en Mark Jan Fledderus hebben het op een lager niveau gezocht ;)

  Prager mogen ze best hebben, daar win je de oorlog niet mee. Had 20 centimer groter moeten zijn voor zijn speelstijl.

    /   Beantwoorden  / 
 5. maatje

  @drika,
  Je vergeet dat Sander van Gessel van de FCG naar t’Fean gegaan is en daarna weer terug omdat het hem daar niet beviel, vervolgens is hij schatzoeker geworden in Breda met als gevolg dat hij nu z’n dagen slijt op de reservebank.Ja wat kan je nu beter doen.Ik zou het wel weten!!!!!
  En wat Mark Jan betreft, dat is geen vaste waarde in het elftal van Ron Jans.Die speelt alleen als Yefyeni geblesseerd is.Dus als je over nivo praat zou ik me toch beter laten voorlichten.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Peter

  De scouting is zowel bij Groningen en Heerenveen goed voor elkaar. Ik heb het idee dat beide ploegen prima weten welke spelers een aanvulling zijn voor de selectie.

  Ten opzichte van de huidige selectie zal Prager best mee kunnen bij Groningen, ik denk alleen dat het vergelijkingsmateriaal Lindgren moet zijn, en niet Holla. Met de geïnde miljoenen komt er vast een andere naam uit de hoed.

  O ja. Voor 1x ben ik voor Heerenveen. Pak aan dat Ajaks dit weekend!

    /   Beantwoorden  / 
 7. rick

  we hoeven jullie afdankertjes niet!! dan liever een onbekende skandinavier

    /   Beantwoorden  / 
 8. cpg

  Ach ja, Heerenveensupporters kunnen wel zeggen, van ach je mag hem hebben en hij is van jullie nivo, daar past hij prima tussen. Bla bla bla. Vergeet alleen niet dat hij nu voor jullie heerenveen speelt. Als hij dus al van ons nivo zou zijn (wat volgens velen van jullie dus minder is dan ons nivo), dan zijn jullie waarschijnlijk geen haar beter.
  Want hij speelt gewoon bij jullie.
  Nee hoor wij gaan mooi voor een andere goede verassing

    /   Beantwoorden  / 
 9. Drika746

  @cpg Prager is hier de 4e/5e speler voor die positie, en Groningen wou hem halen als vervanger voor Lindgren. Klein verschil.

  @maatje
  van Gessel kon het bij Heerenveen qua niveau niet doen, ongeacht het feit of hij het hier naar zijn zin had. Fledderus uberhaupt in je selectie hebben is al een schande, dat is zo’n overschatte hardloper.
  Daarnaast is het gewoon een feit dat Groningen interesse heeft in een speler die bij Heerenveen het niveau niet meer aan kan.

    /   Beantwoorden  / 
 10. maatje

  @drika,
  Waar maak jij uit op dat de FCG interesse zou hebben in ene Prager.Is er ooit een officieel bericht geweest waar dat in heeft gestaan? Er kan wel van alles geschreeuwd worden maar ik ga liever uit van feiten.Gissingen of halve waarheden,ja, daar heb je weinig aan.Trouwens, de scouting van de FCG heeft al weer een paar groeidiamantjes op de korrel.Wie….? Wacht maar af!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 11. Boske (SC Heerenveen Blog)

  @Maatje… Prager heeft zelf over de interesse gesproken, zowel buiten de pers als in de pers. Geen gelul dus…

    /   Beantwoorden  / 
 12. Pameladots

  Looking forward to reading more of the comments here.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.