De fruitmanden kunnen in de kast bij Heerenveen

Ziektes en kwalen (lees: blessures) zijn er om OVERwonnen te worden. De laatste twee competitieduels zijn er om GEwonnen te worden. Mooi dat deze twee aspecten bij sc Heerenveen waarschijnlijk hand in hand gaan. Want de ziekenboeg stroomt lezen, zo bericht de club ons. En da's wel zo handig nu de strijd om een top-5 plaats zijn climax bereikt. Ergo: de fruitmanden mogen weer zo goed als in de kast.

Geert-Arend Roorda (ziekte van Pfeiffer), Jakob Poulsen (hamstring), Henrico Drost (knie), Paulo Henrique (enkel) en Thomas Prager (enkel) mochten de afgelopen weken c.q. dagen lekker smikkelen en smakkelen van kiwi's, appels, bananen, sinaasappels, peren en wat al niet meer dat gezond is voor de mens met lichamelijk ongemak.

Roorda traint sinds zondag weer mee met de selectie, Poulsen en Drost haken nu ook aan. De beide enkelblessures zorgen voor iets meer problemen. Henrique is nu nog niet fit, Prager heeft zelfs nog pijn. Dat weerhield hem er overigens niet van afgelopen zaterdag acte de présence te geven als bezoeker van discotheek Club NOA in Leeuwarden. Aldus mijn eigen ogen.

Moraal van het verhaal: Roorda, Poulsen en zelfs Henrique zijn er volgens de medische staf zondag tegen Sparta weer eventueel bij, voor Drost en Prager komt het iets te vroeg. Goed nieuws derhalve; Heerenveen is zo goed als fit voor de laatste twee duels in de strijd om de bovenste plaatsen. Kan er nog wat misgaan in die strijd? Wij denken van niet. Komt voor elkaar, die top-5.

Lees ook:Roy Beerens nu al zeker van basisplaats tegen Roda JC
Lees ook:Voorbeschouwing: weer veel goals tegen Feyenoord?
Lees ook:Jongelingen van Heerenveen geven goede voorbeeld
Lees ook:Jakob Poulsen weer fit en inzetbaar tegen NEC
Lees ook:Voorbeschouwing en opstelling SC Heerenveen tegen NAC Breda

Eén reactie op “De fruitmanden kunnen in de kast bij Heerenveen

  1. theoz

    Nu hanssen en Bak nielsen nog! helaas loopt het contract van hanssen niet door, want ik vind hem echt stukken beter/constanter dan ene jakob poulsen;P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.