Vandenbussche wil basisplaats terug

NuSport.nlTwee maanden voorwaardelijke celstraf, 1000 euro boete en 3000 euro schadevergoeding. DAT heeft Brian Vandenbussche inmiddels sinds maandag, voor zijn – volgens de rechter – aandeel in een caféruzie jaren geleden. Wat hij nog NIET heeft, is zijn basisplaats onder de lat bij sc Heerenveen. En die wil de Belg nu eigenlijk stiekem toch wel heel erg graag terug, zo valt uit zijn woorden op te maken. Hm. Interessant!

Weken geleden zei hij dat hij niet meer in de goal wilde staan, maar nu voelt Vandenbussche zich weer sterk genoeg om alsnog het doel te verdedigen voor sc Heerenveen.

 ,,Ik ben blij dat het voorbij is", zegt hij over de rechtszaak. ,,In België werd ik er als doelman van het nationale team constant mee lastig gevallen. Ik vind het daarom nog altijd een prima besluit dat ik eventjes aan de kant ben gegaan."

Hij wil maar wat graag zondag zijn basisplaats terug. ,,Hopelijk kan ik het dit seizoen nog laten zien. Rob van Dijk heeft het aardig gedaan, maar als ze me nodig hebben, zal ik er staan. Ik voel me ongelooflijk goed."

Lees ook:FILMPJE: Verbeek not amused met uitspraken Vandenbussche
Lees ook:Vandebussche openhartig over angst voor strafblad
Lees ook:Voorbeschouwing: makkie tegen VVV-Venlo?
Lees ook:‘Ik zie sc Heerenveen heus wel zitten’
Lees ook:Rob van Dijk is nog niet uitgekeept bij Heerenveen

Eén reactie op “Vandenbussche wil basisplaats terug

  1. D. Duursma

    Als hij goed zijn best doet dan lukt dat misschien wel. Ik vind trouwens dat van Dijk het als vervanger uitstekend doet. Komt bij mij iets rustiger over. Heeft misschien met leeftijd en ervaring te maken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.